▲▼
Merc napisał:Co ty mi wysyłasz.
Ale łap to.
- Kod:
*szum i cholerne zamieszanie w tle po odebraniu*
- Ama? Lepiej żeby to było coś ważnego, bo mamy nalot Arabów i inne Allah Akbary.
- Kod:
- Problem w tym, że nie żartuję Ama. - głos Mercury'ego raz po raz zagłuszały jakieś głośne krzyki ludzi zebranych dookoła. - I nic dziwnego, że nie odbiera, skoro jest ze mną. Byliśmy w pizzerii i jakiś kretyn podrzucił torbę krzycząc Allah Akbar. Zrobiła się sodoma i gomora, wszyscy krzyczą... tęczowe smoki? W co ty znowu grasz? Nie mów, że znowu znalazłaś sobie jakąś grę przeglądarkową? Czy była przecena na steamie? Cholera czy oni mogą przestać się tak pchać...
- Kod:
Wrzaski w końcu zaczęły się uspokajać, gdy w tle rozległy się syreny policyjne.
- Nie, wszystko gra. Wygląda na to, że jakiś kretyn robił sobie żarty. W końcu gdyby to była prawdziwa bomba wysadziłby się razem z nią. - westchnął cicho, zaraz kichając pod wpływem zimna. - Szlag by to wszystko, kto wymyślił tę pogodę. Słuchaj, idziemy teraz do klubu, chcesz się z nami zabrać? Jeszcze nie zdecydowaliśmy którego, ale możesz ruszać tyłek do nowej części miasta, a ja wyślę ci adres smsem, co? Chyba mnie nie zawiedziesz? I będziesz mogła pojęczeć Saturnowi o grach.
- Kod:
Dało się słyszeć cichy śmiech i cichy szelest kurtki, gdy Amaya rzuciła tekst o swoich ukochanych ptakach.
- No już, już. I nie martw się, wyszedłbym po ciebie, nawet gdyby nie było tam gołębi. Nie pozwolę mojej siostrze przedzierać się samej przez tłumy napalonych chłopaków. - rzucił dużo poważniejszym tonem niż wcześniej, jak na starszego brata przystało. - Nie, na serio. Koniecznie daj mi znać. Wyjdę po ciebie albo wyślę Saturna. Cyrille'a wysyłać nie będę, bo nawet jeśli ma niezłe zdolności, nadal wygląda dość... nieodstraszająco. Dasz znać? Nie zapomnisz?
- Kod:
- Żeby tylko. Z resztą zapoznasz się na miejscu. Do zobaczenia. - zaśmiał się jeszcze krótko do słuchawki, tuż przed rozłączeniem.
Połączenie zakończone.
Merc napisał:Czekam na ciebie pod klubem.
Pozwolenia na tym forum: