Alan Hayden Paige
Alan Hayden Paige
Fresh Blood Lost in the City
Kasacje kont.
Nie Wrz 13, 2015 10:17 am
First topic message reminder :

Miejmy nadzieję, że ten dział nie będzie owocował aktywnością. W każdym razie tu zgłaszacie chęć usunięcia swojego konta czy to z braku czasu, czy to z powodu tego, że uważacie, że postać wam nie wyszła (i planujecie założyć inną oczywiście). Podanie powodu jest opcjonalne.
Kod:
[b]Nick:[/b]
[b]Powód:[/b]

Anonymous
Gość
Gość
Re: Kasacje kont.
Pon Wrz 18, 2017 9:51 am
Nick: Stalker
Powód:
sprawa z Mercurym załatwiona (chociaż nie wiem czy napisał odnośnie tej grafiki, ale idk), więc proszę o usunięcie
Anonymous
Gość
Gość
Pon Wrz 18, 2017 8:08 pm
Napiszę tu, żeby było nieco bardziej oficjalnie na wypadek gdybym kogoś zapomniał poinformować o kasacji.

Nick: Keir Aurelien Breaker, Hikari "Aotsune" Mizuyama.
Powód: Raz że nie mam szczerze mówiąc siły grać żadną z tych postaci. Dwa, postanowiłem w końcu rozdzielić jednak Mercury'ego i Saturna kontami, więc robi się ich nieco zbyt wiele i czas zmniejszyć ich ilość. Możliwe, że niedługo jeszcze jakieś z moich kont pójdzie do kasacji, ale na razie zostanę przy tych dwóch.
Anonymous
Gość
Gość
Czw Lis 16, 2017 10:08 am
Nick: Daniel Hudson.
Powód: Pomysł się wypalił i nie mam weny go robić.
Brenda Fitchner ♥
Brenda Fitchner ♥
Fresh Blood Lost in the City
Pon Gru 18, 2017 7:41 pm
Nick: Lestat M. Chamberlin
Powód: No nie wypaliło, trochę się z nim pospieszyłam, a teraz i tak nie ma sensu go trzymać :c
Anonymous
Gość
Gość
Wto Sty 09, 2018 10:52 pm
Nick: Shane
Powód: Moje obecność na tym forum jest fatalna, więc nie ma sensu dłużej tego ciągnąć.
Anonymous
Gość
Gość
Sro Kwi 04, 2018 9:50 pm
Nick: Alistair, Ellie, Angel, Constance, Daniel... eee... nie wiem, czy mam coś jeszcze - jeśli tak, proszę ślicznie o kasację.
Powód: Lol? Just do it.
Anonymous
Gość
Gość
Pią Wrz 07, 2018 7:01 pm
Nick: Ana
Powód: Hm. Robię konto od nowa :c (siemanko, btw)
Anonymous
Gość
Gość
Sro Maj 08, 2019 5:51 pm
Nick: Fabian Lerhmann,
Powód: Proszę. Nie grałem na tym forum od wieków. Ale będę tęsknić za 4 niegdyś 3 miejscem w ilości napisanych postów *chlip*
Sponsored content
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: