▲▼
11/10.
Tak mi się przypomniało o tym.
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Śmieszne (i inne warte zapamiętania) fragmenty z postów
Pią Sty 29, 2016 9:12 pm
Pią Sty 29, 2016 9:12 pm
Prowadzisz z kimś fabułę na RD i zwyczajnie poległeś po przeczytaniu jakiegoś fragmentu? Możesz podzielić się nim z innymi, być może skutecznie poprawisz im humor.
Nie żeby temat był założony pod wpływem zajebistego posta Børre, który właśnie przeczytałem.
Nie żeby temat był założony pod wpływem zajebistego posta Børre, który właśnie przeczytałem.
Børre napisał:- Hej. Bolało, gdy spadłaś z nieba? - Uśmiechnął się do niej, niby, szarmancko, z lekkim podrywem w oczach. Coś jednak poszło nie tak. Kto jeszcze używa takich tekstów na podryw? No błagam, że-na-da.
- Tak, a teraz spierdalaj. - Kiedy odchodziła uderzyła go ostentacyjnie swoim barkiem, żeby wiedział, że do takich jak ona nie zbliża się, póki ona sama nie wyrazi inicjatywy. Potem się dziwi, że ma opinię gbura w szkole.
Børre Palmer
Fresh Blood Lost in the City
Re: Śmieszne (i inne warte zapamiętania) fragmenty z postów
Czw Lut 04, 2016 7:40 pm
Czw Lut 04, 2016 7:40 pm
Dakotka napisał:Coś więcej miejsca mu się zrobiło przy tym parterze, jakby coś się odchyliło.. O nie.
Wyskoczył zza tej biblioteczki JAK MYSZOSKOCZEK, przemknął się tuż przed upadającym w stronę Borre regałem JAK KUNA ROWEM, rzucił się na nią JAK MAGIK Z OKNA, a razem o podłogę zajebali JAK DZIK W PAŚNIK. Za to odturlali się z pełną gracją jak baletnice w Jeziorze Łabędzim.
11/10.
11/10.
Tak mi się przypomniało o tym.
Pozwolenia na tym forum: