▲▼
omniblaze_cain
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 12,314
omniblaze_cain Any kpop fans in here? Here's a small throwback to 2020 and TXT's Can't you see me. I'm pretty sure Leif hates me already after forcing him to train it everyday lol stay tuned - our cover is on it's way.
#omniblaze #cain #kpop #dance #practice
omniblaze_cain Any kpop fans in here? Here's a small throwback to 2020 and TXT's Can't you see me. I'm pretty sure Leif hates me already after forcing him to train it everyday lol stay tuned - our cover is on it's way.
#omniblaze #cain #kpop #dance #practice
7 hours ago
@omniblaze_leif polubił twoje zdjęcie
59 minuty temu
Ciągle budzę się w środku nocy przekonany, że za chwilę wparujesz do pokoju i każesz mi ćwiczyć... Obiecuję, że przy następnej takiej akcji zamknę cię w piwnicy.
@omniblaze_cain polubił twój komentarz
30 sekund temu
Z tobą nawet w piwnicy będzie zabawnie, Leif.
@omniblaze_leif polubił twój komentarz
20 sekund temu
Zamknę Cię tam SAMEGO. Wtedy już nie będzie tak zabawnie. -_-
@teatimefella polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
I co, i ja mam tak po prostu patrzeć na utalentowanego, ślicznego ziomka z branży i nie domagać się collabu w przyszłości? :/ HMU, płomyczki Wy moje.
omniblaze_cain
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 9,321
omniblaze_cain Childhood throwback. If anyone ever wondered, how me and Leif looked as a child - your answer just arrived. Any comments about my girly features will be deleted, you nasty bullies. :/
#omniblaze #cain #leif #childhood #picture
omniblaze_cain Childhood throwback. If anyone ever wondered, how me and Leif looked as a child - your answer just arrived. Any comments about my girly features will be deleted, you nasty bullies. :/
#omniblaze #cain #leif #childhood #picture
3 hours ago
@omniblaze_leif polubił twoje zdjęcie
59 minuty temu
Omg, ale byłeś urodzą dzieeeew... Kurde, nie wiedziałem, że nadal masz to zdjęcie, już nawet o nim zapomniałem, a jest takie super.
27 sekund temu
Odkopałem je przypadkowo przeglądając stare foldery. Możesz sobie ustawić na tapetę, tylko nie wyrywaj na nie dziewczyn, bo przyjdą potem do mnie.
@omniblaze_leif polubił twój komentarz
8 sekund temu
Nie przyjdą, bo powiem, że przytulam na zdjęciu siostrę i będę tak przekonujący, że mi uwierzą. I hej, jestem przystojniejszy. Przynajmniej babcia mi tak mówiła, a babcie podobno zawsze mają rację.
48 sekund temu
Niech ci będzie, przystojny kawalerze.
@teatimefella polubiła twoje zdjęcie
2 minuty temu
Jakie śliczniaki uroczaki, obydwu bym wyściskała. <3
5 godzin temu
@lawpapi polubił twoje zdjęcie
4 minuty temu
No całkiem ładne te dziewczynki, fajne masz siostry
Pozwolenia na tym forum: