▲▼
Strona 2 z 2 • 1, 2
First topic message reminder :
@black.joker
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 166
@black.joker wygląda na to, że razem z Lokim na trochę tu zostaniemy. #walizka #przeprowadzka #canada #kot #nowydom
@black.joker wygląda na to, że razem z Lokim na trochę tu zostaniemy. #walizka #przeprowadzka #canada #kot #nowydom
1 godzinę temu
@black.joker
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 329
@black.joker myślę, że Lokiemu przydałoby się towarzystwo, kiedy długo nie ma mnie w domu. Czyżby zbliżała się wizyta w jakimś schronisku?
#kot #czerń #mainecoon #loki #schronisko
@black.joker myślę, że Lokiemu przydałoby się towarzystwo, kiedy długo nie ma mnie w domu. Czyżby zbliżała się wizyta w jakimś schronisku?
#kot #czerń #mainecoon #loki #schronisko
4 godziny temu
@teatimefella polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
W razie czego mój Salem szuka kolegów, bo rodzeństwo go już wnerwia (ฅ・ิω・ิฅ)
@black.joker
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 113
@black.joker mali rudzi więźniowie zapraszają wszystkich do schroniska w Riverdale. Masz stary koc? Niedobór tulenia i głaskania puchatych zwierzątek? Schronisko zaprasza do adopcji i na wolontariat.
#kot #pies #schronisko #wolontariat #zbiorka
@black.joker mali rudzi więźniowie zapraszają wszystkich do schroniska w Riverdale. Masz stary koc? Niedobór tulenia i głaskania puchatych zwierzątek? Schronisko zaprasza do adopcji i na wolontariat.
#kot #pies #schronisko #wolontariat #zbiorka
2 godziny temu
@black.joker
Schronisko, Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 604
@black.joker poznajcie proszę przyszłego braciszka Lokiego. Musimy załatwić jeszcze parę formalności, ale zapowiada się, że już niedługo Lucky/Hodur będzie mógł z nami zamieszkać. <3
#kot #koty #schronisko #lucky #liki #hodur
@black.joker poznajcie proszę przyszłego braciszka Lokiego. Musimy załatwić jeszcze parę formalności, ale zapowiada się, że już niedługo Lucky/Hodur będzie mógł z nami zamieszkać. <3
#kot #koty #schronisko #lucky #liki #hodur
1 dzień temu
@teatimefella polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
Jaki majestatyczny puszek <3333 Szanuję adoptowanie kotom rodzeństwa
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: