▲▼
Tutaj ogólnie był jakiś komentarz, ale zjebałam przy kopiowaniu kodów i wkleiłam komentarz z innego posta. Damn.
nixes_cosplay
Wschód Riverdale City, Kanada
Liczba polubień: 547
nixes_cosplay K guys I know it's not a usual cosp stuff I upload but I got this skating board like 2 weeks ago and forgot to show y'all and you just NEED TO CHECK IT OUT #skateboard #cool #ooc
nixes_cosplay K guys I know it's not a usual cosp stuff I upload but I got this skating board like 2 weeks ago and forgot to show y'all and you just NEED TO CHECK IT OUT #skateboard #cool #ooc
5 godzin temu
Czy to ten ładny chłopiec, którego ostatnio obsługiwałem? IRL wyglądałeś bardziej niewinnie, kolego.
@No_Voice polubił twoje zdjęcie
2 minuty temu
Zdecydowanie powinieneś mieć więcej tego typu zdjęć. A deskę już dążyłem znienawidzić, kiedy jeździłeś na niej w moim pokoju o szóstej rano. (¬_¬)
@j.velzen polubiła twoje zdjęcie
4 minuty temu
Awwww, jejku, mój skejter boj <333 Ciocia Jasia kocha <3333
@nixes_cosplay polubił komentarz @lawpapi
4 minuty temu
@lawpapi ... no proszę, gdy chcesz wystalkować czyjś profil, tymczasem on sam cię znajduje. (๑ゝڡ◕๑)
@nixes_cosplay polubił komentarz @no_voice
3 minuty temu
@no_voice W takim razie chyba czas wykupić ci kurs fotografii. Będziesz mi robił zdjęcia.
@nixes_cosplay polubił komentarz @j.velzen
2 minuty temu
@j.velzen ten ciotkowy pseudonim pasuje ci aż nazbyt dobrze. Robisz przypał niczym prawdziwa ciotka.
Czy Ty mi właśnie PYSKUJESZ?! >
nixes_cosplay
Centrum Riverdale City, Kanada
Liczba polubień: 712
nixes_cosplay After all aren't we all a little bit crazy?
.
.
Sometimes I seriously think I should just dye my hair and end up as one of my OC's. Then no one would be able to tell me and my twin brother apart. #cosplay#original#character#kai#blonde#oc
nixes_cosplay After all aren't we all a little bit crazy?
.
.
Sometimes I seriously think I should just dye my hair and end up as one of my OC's. Then no one would be able to tell me and my twin brother apart. #cosplay#original#character#kai#blonde#oc
2 dni temu
@Plague_Doctor polubiła twoje zdjęcie
7 minut temu
2 minuty temu
Tutaj ogólnie był jakiś komentarz, ale zjebałam przy kopiowaniu kodów i wkleiłam komentarz z innego posta. Damn.
@j.velzen polubiła twoje zdjęcie
2 minuty temu
OOOOO: IVO UKRADŁ CI KONTO??? Bo jeśli tak, to wygląda pięknie i musi przestać być taki przystojny :U
@zjedzmniealeniecalego polubił twoje zdjęcie
3 sekundy temu
Wyglądasz bardzo ładnie ~
nixes_cosplay
Oslo, Norway
Liczba polubień: 684
nixes_cosplay Homesick.
#norway #ooc
nixes_cosplay Homesick.
#norway #ooc
13 godzin temu
4 minuty temu
Muszę znaleźć jakiś sposób, aby cię rozweselić, kiedy tęsknisz za domem. :/
@no_voice Wystarczy pizza. I wycieczka na miasto.
Pozwolenia na tym forum: