▲▼
Z racji, iż objąłem zaszczytną funkcję wychowawcy II klasy, chciałbym ogłosić zapisy na pierwszą lekcję wychowawczą pod opieką Pana Addamsa.
Kto może wziąć udział w zajęciach?
Uczniowie Carnelian A i B. (Spokojnie, inne roczniki chętnie przyjmę na następnych zajęciach.)
Ilu uczniów przygarnę?
Najchętniej 5-6.
Kolejka i posty.
Posty powinny być w miarę krótkie, skoro w temacie ma być więcej osób. Pozwalam na pisanie bez kolejki, chyba, że w swoim poście zaznaczę, że w danym momencie zależy mi na odpowiedniej kolejności.
Garść pozostałych informacji:
[MG] Nathan Addams
Fresh Blood Lost in the City
Lekcja wychowawcza Carnelian [ZAKOŃCZONE]
Nie Mar 15, 2020 8:45 pm
Nie Mar 15, 2020 8:45 pm
Lekcja wychowawcza
Carnelian
Carnelian
Z racji, iż objąłem zaszczytną funkcję wychowawcy II klasy, chciałbym ogłosić zapisy na pierwszą lekcję wychowawczą pod opieką Pana Addamsa.
Kto może wziąć udział w zajęciach?
Uczniowie Carnelian A i B. (Spokojnie, inne roczniki chętnie przyjmę na następnych zajęciach.)
Ilu uczniów przygarnę?
Najchętniej 5-6.
Kolejka i posty.
Posty powinny być w miarę krótkie, skoro w temacie ma być więcej osób. Pozwalam na pisanie bez kolejki, chyba, że w swoim poście zaznaczę, że w danym momencie zależy mi na odpowiedniej kolejności.
Garść pozostałych informacji:
- Nathan jest waszym nowym wychowawcą i będzie to jego pierwsza lekcja w tej klasie.
- Tematem przewodnim będzie zapoznanie się z uczniami. Jakaś zabawa integracyjna itp.
- Ruszamy 23.03.2020 (poniedziałek) albo wcześniej, jeśli uda nam się szybko zorganizować.
Rene Dubois
The Liberty Individual Trouble Seeker
Re: Lekcja wychowawcza Carnelian [ZAKOŃCZONE]
Nie Mar 15, 2020 8:56 pm
Nie Mar 15, 2020 8:56 pm
Będę!
Też chcę.
Black Panther
The Liberty Individual Trouble Seeker
Nie Mar 15, 2020 9:03 pm
Nie Mar 15, 2020 9:03 pm
Ja tyż.
Słowik
The Fox Coryphaeus / Corsac
Nie Mar 15, 2020 9:35 pm
Nie Mar 15, 2020 9:35 pm
Też będę. ~
Ilya Russell
Nie Mar 15, 2020 10:08 pm
Nie Mar 15, 2020 10:08 pm
Zgłaszam się!
Tobin Martin
Pon Mar 16, 2020 2:38 am
Pon Mar 16, 2020 2:38 am
Mason będzie ;|
[MG] Nathan Addams
Pon Mar 16, 2020 12:19 pm
Pon Mar 16, 2020 12:19 pm
Z uwagi na duże zainteresowanie organizowaną lekcją, przyspieszam jej rozpoczęcie.
Zajęcia odbywają się w tej sali [ KLIK ]. Możecie wbijać do tematu, bo Nate już tam siedzi. Zaczniemy, kiedy wszyscy zgłoszeni wejdą.
Zajęcia odbywają się w tej sali [ KLIK ]. Możecie wbijać do tematu, bo Nate już tam siedzi. Zaczniemy, kiedy wszyscy zgłoszeni wejdą.
Pozwolenia na tym forum: