Anonymous
Gość
Gość
[MESSENGER] JAKE / MATT
Sob Mar 09, 2019 8:09 pm
KURWA STARY ROZJEBAŁEM AUTO O JAKĄŚ JEBANA DONICĘ

JA PIERDOLĘ
Jake Raven O'Brien
Jake Raven O'Brien
Fresh Blood Lost in the City
Re: [MESSENGER] JAKE / MATT
Sob Mar 09, 2019 8:34 pm
NO CO TY GADASZ (◯Δ◯∥)

Czekaj, czekaj. Czy to przypadkiem nie ten samochód, który kupiłeś całkiem niedawno?

Chociaż znając ciebie, to może być już kolejny...

ZRESZTĄ CO ZA RÓŻNICA, NIE MUSZĘ WZYWAĆ POGOTOWIA?
Anonymous
Gość
Gość
Sob Mar 09, 2019 8:42 pm
Nie no mam go już tydzień cnie

CO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE JESZCZE JAKAS DZIUNIA MNIE WYŚMIAŁA CZAISZ A sama z torbami zapierdala

lol

powiało biedą dobrze że jestem szczepiony XDXDXD
Jake Raven O'Brien
Jake Raven O'Brien
Sob Mar 09, 2019 8:50 pm
Kurde, no to jak tydzień, to pewnie i tak nadawał się już tylko do wymiany. Σ(▼□▼メ)

AHA, NIBY CO TO ZA DZIUNIA I JAKIM PRAWEM NABIJA SIĘ Z MOJEGO BRATA

Obrzydliwe. Pewnie wcześniej nie miała okazji zobaczyć takiego wozu nawet w porysowanej wersji. (¬_¬)

NO JA MYŚLĘ, ŻE SIĘ SZCZEPIŁEŚ, CHOCIAŻ WIESZ, ŻE DLA CIEBIE PORUSZĘ NAWET CAŁY ODDZIAŁ EPIDEMIOLOGII ♥
Anonymous
Gość
Gość
Sob Mar 09, 2019 9:02 pm
No w sumie masz rację ty to wiesz jak mnie pocieszyć

Cholera wie potem obczaję, na razie muszę opłakiwać moją miłość

...

o stary

wygląda jak ta Pejdżówna co ją ostatnio na okładkach tak często rzucają

szkoda że jest biedna szykuj ten oddział epidemiologiczny na wypadek gdybym potrzebował k?
Jake Raven O'Brien
Jake Raven O'Brien
Sob Mar 09, 2019 9:13 pm
Wiadomo. W końcu nie mogę pozwolić, żebyś zaprzątał sobie głowę takimi pierdołami. (ง •̀ω•́)ง✧

Widzę, że szybko się pozbierałeś xD

Świetnie.

Im bardziej znana, tym łatwiej będzie ją zniszczyć.

Trzymam rękę na telefonie. Pamiętaj, żeby pilnować, by niczego nie dotykała! Chociaż z drugiej strony, skoro biedna lata z siatkami, to pewnie ucieszyłaby się nawet z uszkodzonego wozu. A my skoczylibyśmy do salonu po nowy.
(・ωー)~☆
Anonymous
Gość
Gość
Sob Mar 09, 2019 9:21 pm
Spoko to nie ona, jakaś podróbka

Próbowała mi wcisnąć, że niby stać ją na Teslę

Urocze, zwłaszcza że chwilę później chciała mi zamówić Ubera. UBERA, CZAISZ?

ale ładna jest skubana

może jakby jej tak wszczepić 24-karatowe złoto to nawet bym ją zabrał do domu

w ogóle słuchaj byłem wczoraj na takiej pojebanej imprezie, że ci kapcie z nóg spadną
Jake Raven O'Brien
Jake Raven O'Brien
Sob Mar 09, 2019 9:29 pm
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sorry, właśnie próbuję pozbierać się z podłogi.

Wyczuwam w tym wszystkim większy spisek. Pewnie już na ciebie leci i próbuje dopasować się do standardów, rzucając pierwszą lepszą marką, jaka przyszła jej na myśl. Pewnie jej staruszek fascynuje się motoryzacją i przypadkiem podłapała to i owo. Mogła przewidzieć, że ten Uber ją pogrąży. (*≧艸≦)

O NIE, ZNOWU PIŁEŚ BEZE MNIE? CO TO ZA IMPREZA?
Anonymous
Gość
Gość
Sob Mar 09, 2019 10:09 pm
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD weź wstawaj nie leż jak jakiś peasant

No niestety dziunia ten towar jest zarezerwowany dla wyższej półki

... O STAAAAARY TO JEDNAK SHERIDAN PAIGE

Jesteś w stanie wygooglować czy ona jest bogata nabyta czy bogata od początku? Skoro jeździ Uberem to pewnie wyrwała się z biedoty. Kurde, trochę szacun, ale masakra bo zawsze to w takich ludziach siedzi co nie, idziesz do restauracji, a oni napierdzielają burgera łapami

ej Misiek to nie tak serio chciałem cię zabrać, po prostu Axel podjechał do mnie na chatę, wjebał mi się do samochodu i już jechaliśmy, nawet nie wziąłem telefonu i kurwa dobrze bo by mi go zajebali tak jak spodnie
Jake Raven O'Brien
Jake Raven O'Brien
Sob Mar 09, 2019 10:22 pm
To nie moja wina, że spotykasz na ulicach jakichś przypałowych ludzi. To prawie jak starcie z tymi dziwnymi babkami protestującymi przy parku. xDDD

NO TO CI SIĘ TRAFIŁO. Co nie zmienia faktu, że nie miała prawa cię wyśmiewać. :/

To ty nie wiesz? Na pewno wyrwała się z biedoty. Jej brat chodzi z Blackiem i kiedyś zabrał go do McDonald's. Czaisz? Lepiej bądź czujny, bo ani się obejrzysz, a zaciągnie cię tam, żebyś capił ich tanim olejem na kilometr.

Dobrze wiedzieć, że do mnie ci nie po drodze. (╥_╥) Może utrata spodni nauczy cię tego, że tylko twój najlepszy kumpel byłby w stanie ich upilnować. c:
Anonymous
Gość
Gość
Sob Mar 09, 2019 10:50 pm
bwahahah no i mi przypomniałeś XDDDDDDDDDDDDD boże to było sicc mam gdzieś zapisany filmik od ciebie

ikr ale laski takie są pewnie samochodu zazdrości

Co ty w ogóle mówisz? Ten Black to jest jednak dobry agent, wziął sobie jakiegoś typa kij wie skąd i jeszcze z nim łazi w takie miejsca, ja bym sobie chyba w łeb strzelił jakby mnie tak laska ciągała

Nie ja byłem kierowcą, a wiesz jaki jest Axel, nawet nie ogarnąłem kiedy co i jak poważnie, NASTĘPNYM RAZEM CIĘ ZGARNIEMY!!!

no przy tobie na pewno by mi ich nie zabrali a ten kutas zostawił mnie samego i skończyłem w takim stanie, że musiałem spędzić trzy godziny u kosmetyczki żeby mnie doszorowała z tych wszystkich markerów kurwa, zaraz ci prześlę fotę beka a zresztą ogarnij insta
Jake Raven O'Brien
Jake Raven O'Brien
Sob Mar 09, 2019 11:02 pm
No bez kitu. Kto by pomyślał, że czasem nie musisz zapłacić za bilet, by mieć wstęp do zoo. xDD

Ja chyba też. Dlatego staram się mierzyć w wyższą półkę. Niby pewnie chciał mu pokazać, jak się bieda bawi, ale żeby tak narażać cudze zdrowie i życie tylko dlatego... (_ _|||) Niby mówiłem, że to materiał pod zerwanie, ale widocznie miłość nie wybiera czy coś. ¯\_(ツ)_/¯

A co jeśli następnego razu nie będzie? Nigdy nie wiesz! W każdym razie trzymam za słowo, bo inaczej sam wynajmę ludzi, a wtedy lepiej przypomnij sobie, żeby pilnować wszystkich ubrań, bruh. (・`ω´・ ●)

KURWA, MATT

I TY CHCESZ, ŻEBYM ZBIERAŁ SIĘ Z PODŁOGI XDDD

POGRATULUJ TALENTU KOLEGOM
Anonymous
Gość
Gość
Sob Mar 09, 2019 11:17 pm
Ty dobre, muszę zapamiętać ten tekst XDXDXD

Jak ja mam trafić na taką miłość to kurna dzięki postoję taki tryb życia jak teraz mi odpowiada

teee ale nie groź mi kumplu bo ja się tu bać zaczynam i mi się cera popsuje, chcesz żeby mi wyszedł jakiś pryszcz na czole?

NO MÓWIŁEM KURWA MYŚLISZ ŻE CZEMU WJECHAŁEM W DONICZKĘ XDDDDDD

Ej misiaczku, bo w sumie to laweta zamówiona nie chcesz poratować swojego księcia jakąś furą? Na samą myśl, że miałbym wsiąść do jakiegos gówna, dosłownie mnie skręca.
Jake Raven O'Brien
Jake Raven O'Brien
Sob Mar 09, 2019 11:32 pm
Czasem zdarzają mi się przebłyski geniuszu. Częstuj się do woli.
(・ω<)☆

No kurde, szczerze mówiąc, to byłbym w ciężkim szoku, gdybyś nagle uznał, że w sumie to lecisz na laskę, która przez większość czasu musi żywić się tanimi obiadkami u Gertrude. Kimkolwiek jest ta Gertrude. Na filmach zawsze okazuje się, że nikt za ladą nie nosi imienia lokalu. Wszystko naciągane, jak zawartość mięsa w podawanym przez nich mięsie. :/

TO BĘDZIE KARNY PRYSZCZ DLA ZDRAJCY. Poza tym twoja kosmetyczka i tak zawsze czyni cuda. (¬_¬)

CZEMU MNIE TO NIE DZIWI. Nie chcę prawić ci morałów, ale następnym razem nie zabij się z tym korzystaniem z telefonu w samochodzie. Z kim pójdę do najlepszego klubu w mieście? :/

Teraz to misiaczku. 凸ಠ益ಠ)凸

To mówisz, że skąd mam cię odebrać?
Anonymous
Gość
Gość
Sob Mar 09, 2019 11:56 pm
Nie bądź taki skromny Misiek, ty zawsze jesteś geniuszem, gdybyś nie był to bym się z tobą nie trzymał

Mam wrażenie, że biedni po prostu chcą naśladować takie prestiżowe marki jak Louis Vuitton, która ma nazwę po swoim założycielu, tyle że im nie wychodzi LOL

cios poniżej pasa, kto cię tak rozpuścił żebyś przeciwko własnemu bratu się zwracał? już ja sobie z nim pogadam

Nigdy nie przestałeś być moim misiaczkiem

będziesz nim na zawsze wiesz że kocham cię najmocniej na świecie, już ci wysyłam lokalizację
<
Sponsored content
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: