▲▼
Strona 2 z 2 • 1, 2
First topic message reminder :
Czasami mi się nudzi i robię wtedy nawet ładne rzeczy. Zrobię regulamin żeby było profesjonalnie. A TUTAJ moje (tak jakby) portfolio.
» Wykonuję avatary i sygnatury.
» Nie bawię się gifami, sry.
» Mogę odmówić wykonania zamówienia; powód będzie zazwyczaj podawany.
» Wyszukiwanie obrazków? Jak najbardziej możliwe, ale tylko przy podaniu konkretnej postaci. Wtedy jednak wybiorę coś w swoim guście, więc trzeba mieć to na uwadze.
» Proszę o napisanie wszystkiego co siedzi wam w głowach w życzeniach, ponieważ nie czytam wam w myślach. Nie będę przyjmować reklamacji typu "sry, nie lubię stokrotek".
» Wykonuję także prace na inne fora, jednak przy takim zamówieniu trzeba podać mi link do tego forum na pw.
Czasami mi się nudzi i robię wtedy nawet ładne rzeczy. Zrobię regulamin żeby było profesjonalnie. A TUTAJ moje (tak jakby) portfolio.
» Wykonuję avatary i sygnatury.
» Nie bawię się gifami, sry.
» Mogę odmówić wykonania zamówienia; powód będzie zazwyczaj podawany.
» Wyszukiwanie obrazków? Jak najbardziej możliwe, ale tylko przy podaniu konkretnej postaci. Wtedy jednak wybiorę coś w swoim guście, więc trzeba mieć to na uwadze.
» Proszę o napisanie wszystkiego co siedzi wam w głowach w życzeniach, ponieważ nie czytam wam w myślach. Nie będę przyjmować reklamacji typu "sry, nie lubię stokrotek".
» Wykonuję także prace na inne fora, jednak przy takim zamówieniu trzeba podać mi link do tego forum na pw.
- Kod:
[b]Avatar/Sygnatura:[/b]
[b]Link do obrazka:[/b]
[b]Duży napis:[/b]
[b]Mały napis:[/b]
[b]Życzenia, uwagi:[/b]
Link do obrazka: KLIK
Duży napis: Choi
Mały napis:
You know that I, that I can see
The way that your eyes seem to follow me
Życzenia, uwagi: Proszę bez jakiś zbędnych kolorów
Link do obrazka: KLIK
Duży napis: Choi
Mały napis:
You know that I, that I can see
The way that your eyes seem to follow me
Życzenia, uwagi: Proszę bez jakiś zbędnych kolorów
Avatar/Sygnatura: Avatar (250x400)
Link do obrazka:Klik!
Duży napis: Casimir
Mały napis:
Dear rabbit, my legs are getting weak chasing you
The snow fields wouldn't seem so big if you knew
That this blood on my teeth, it is far beyond dry
Życzenia, uwagi: Byleby za bardzo nie kombinować. Może być samo poprawienie kolorów/głębi, jakaś ładna ramka i elegancki napis. :v
Link do obrazka:Klik!
Duży napis: Casimir
Mały napis:
Dear rabbit, my legs are getting weak chasing you
The snow fields wouldn't seem so big if you knew
That this blood on my teeth, it is far beyond dry
Życzenia, uwagi: Byleby za bardzo nie kombinować. Może być samo poprawienie kolorów/głębi, jakaś ładna ramka i elegancki napis. :v
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: