▲▼
triple_d
Riverdale City, Kanada
Liczba polubień: 4,566,754
triple_d To jak znaleźliśmy się tutaj zamiast iść na zajęcia - to jedno. Ale co robi Saturn w tle? @kyannan #firstphoto #darkhouse_model #cullian #riverdale #friends #fuck #school
triple_d To jak znaleźliśmy się tutaj zamiast iść na zajęcia - to jedno. Ale co robi Saturn w tle? @kyannan #firstphoto #darkhouse_model #cullian #riverdale #friends #fuck #school
1 GODZINĘ TEMU
@kyannan polubił twoje zdjęcie
2 sekundy temu
Ostatnio poznał jakąś blondwłosą damulkę, pewnie zdążyli już spłodzić dziecko. Chociaż to akurat nie przeraża mnie tak bardzo jak fakt, że urwał się z nami z zajęć. Co się z tobą dzieje, bracie? Nie poznaję cię.
@kyrinnan polubił twoje zdjęcie
10 sekund temu
Jak ja was czasem nienawidzę.
@kyannan Nie wierzę, że mi o tym nie powiedział. Jesteś pewny, że to, wiesz.. Damulka?
@kyrinnan Nie żartuj sobie, musisz nas kochać tak smao mocno jak my Ciebie, taki już Twój los.
Obstawiam, że tak naprawdę to po prostu jedna z jego książek, ale co ja tam wiem. Gdzie następny wypad?
@kyannan Ja już z Tobą nigdzie publicznie nie wychodzę. Od dzisiaj sama dyscyplina. Nowy rok, nowa ja.
..... @kyannan Dobra, nie wytrzymam. Spotkajmy się na dachu, będziemy wylewać wodę na głowy przechodniom. Kolejny cudowny MÓJ pomysł.
triple_d
Riverdale City, Kanada
Liczba polubień: 3,434,555
triple_d Do dzisiaj się zastanawiam jaki był zamysł mojej stopy na Twojej dupie. @kyannan #darkhouse_model #cullian #riverdale #friends #fuck #school #memories #holiday
triple_d Do dzisiaj się zastanawiam jaki był zamysł mojej stopy na Twojej dupie. @kyannan #darkhouse_model #cullian #riverdale #friends #fuck #school #memories #holiday
10 minut temu
Nie pamiętasz już jak efektownie próbowałaś mnie wrzucić do wody?
W której sama skończyłaś.
@kyannan Jak tylko wrócę z kampanii reklamowej a minie ta cholerna zima znów pójdziemy nad wodę. Tylko wtedy, to ty będziesz chodził w przemokniętych ciuchach, obiecuję.
Pozwolenia na tym forum: