Mercury Black
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Jeśli macie jakikolwiek pomysł na relację z Mercurym to rzecz jasna wszystkich zapraszam. Mogą to być znajomi wszelkiego rodzaju z liceum. Generalnie Black obracał się raczej w towarzystwie osób z klas, ale na tych z B też mógł od czasu do czasu wpaść.

Żadnych zażyłych przyjaźni nie szukam, ale wszystko poza tym - jak najbardziej na tak.

Na ten moment szukam kilku znajomych do spamowania sobie na Instagramie. Standardowy typ znajomości, gdzie nie do końca mają czas żeby spotkać się ze sobą w rzeczywistości, więc komentują każde zdjęcie miliardami komentarzy i rzecz jasna lubią wszystko co tylko się wrzuca. Wszelkie smsy i inne także są jak najbardziej mile widziane.

+ @Forneus L. Provencher, @Anastasia Isaure Serpent, @Jake Raven O'Brien, @Artem Domashnikov - jako że wszyscy jesteśmy w 5 najbogatszych, myślę że wzajemne relacje są tu zwyczajnym must have. Mogę rzecz jasna sam pozarzucać różnymi pomysłami, bo mam ich od groma, ale byłoby super gdybyście określili mi czy mają się w rzeczywistości jakoś tam lubić [pozytyw] czy zwyczajnie się tolerują i są dla siebie niezwykle uprzejmi przy publice [neutral] by pokazać w pełni swoje dobre wychowanie. Do negatywu bym się tak nie garnął, bo Black jednak stara się mieć dobre relacje ze wszystkimi, a już na pewno z najbardziej wpływowymi, ale w razie czego mówcie, pokombinujemy.
Anastasia Isaure Serpent
Anastasia Isaure Serpent
Fresh Blood Lost in the City
Anka jest od dłuższego czasu dużo bardziej otwarta na nowe kontakty, więc wydaje mi się, że mogliby nawiązać jakąś przyjazną relację. Nie mówiąc o tym, że sama lubi spamić na instagramie, więęęęc!
Mercury Black
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Ooo, brzmi świetnie! Mogą sobie rzucać komentarzami i like'ami, a co. B| W dodatku Mercury i Saturn sami się pojawiają gdzieś tam na okładkach (choć jest to bardziej okazyjne), więc też mogliby czasem sobie wspólnie ponarzekać na sesje. Do tego na pewno znają-kojarzą się z liceum, więc nie musieliby startować całkowicie od zera. Co najwyżej może to ruszyć w kierunku "aż dziwne, że nie znaliśmy się zbyt dobrze już wcześniej".
Sponsored content
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: