▲▼
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
I AIN'T GONNA DIE TONIGHT - [ HISTORY IS OURS ]
Sro Gru 26, 2018 5:25 pm
Sro Gru 26, 2018 5:25 pm
Jeśli macie jakikolwiek pomysł na relację z Mercurym to rzecz jasna wszystkich zapraszam. Mogą to być znajomi wszelkiego rodzaju z liceum. Generalnie Black obracał się raczej w towarzystwie osób z klas, ale na tych z B też mógł od czasu do czasu wpaść.
Żadnych zażyłych przyjaźni nie szukam, ale wszystko poza tym - jak najbardziej na tak.
Na ten moment szukam kilku znajomych do spamowania sobie na Instagramie. Standardowy typ znajomości, gdzie nie do końca mają czas żeby spotkać się ze sobą w rzeczywistości, więc komentują każde zdjęcie miliardami komentarzy i rzecz jasna lubią wszystko co tylko się wrzuca. Wszelkie smsy i inne także są jak najbardziej mile widziane.
+ @Forneus L. Provencher, @Anastasia Isaure Serpent, @Jake Raven O'Brien, @Artem Domashnikov - jako że wszyscy jesteśmy w 5 najbogatszych, myślę że wzajemne relacje są tu zwyczajnym must have. Mogę rzecz jasna sam pozarzucać różnymi pomysłami, bo mam ich od groma, ale byłoby super gdybyście określili mi czy mają się w rzeczywistości jakoś tam lubić [pozytyw] czy zwyczajnie się tolerują i są dla siebie niezwykle uprzejmi przy publice [neutral] by pokazać w pełni swoje dobre wychowanie. Do negatywu bym się tak nie garnął, bo Black jednak stara się mieć dobre relacje ze wszystkimi, a już na pewno z najbardziej wpływowymi, ale w razie czego mówcie, pokombinujemy.
Żadnych zażyłych przyjaźni nie szukam, ale wszystko poza tym - jak najbardziej na tak.
Na ten moment szukam kilku znajomych do spamowania sobie na Instagramie. Standardowy typ znajomości, gdzie nie do końca mają czas żeby spotkać się ze sobą w rzeczywistości, więc komentują każde zdjęcie miliardami komentarzy i rzecz jasna lubią wszystko co tylko się wrzuca. Wszelkie smsy i inne także są jak najbardziej mile widziane.
+ @Forneus L. Provencher, @Anastasia Isaure Serpent, @Jake Raven O'Brien, @Artem Domashnikov - jako że wszyscy jesteśmy w 5 najbogatszych, myślę że wzajemne relacje są tu zwyczajnym must have. Mogę rzecz jasna sam pozarzucać różnymi pomysłami, bo mam ich od groma, ale byłoby super gdybyście określili mi czy mają się w rzeczywistości jakoś tam lubić [pozytyw] czy zwyczajnie się tolerują i są dla siebie niezwykle uprzejmi przy publice [neutral] by pokazać w pełni swoje dobre wychowanie. Do negatywu bym się tak nie garnął, bo Black jednak stara się mieć dobre relacje ze wszystkimi, a już na pewno z najbardziej wpływowymi, ale w razie czego mówcie, pokombinujemy.
Anastasia Isaure Serpent
Fresh Blood Lost in the City
Re: I AIN'T GONNA DIE TONIGHT - [ HISTORY IS OURS ]
Sro Gru 26, 2018 5:46 pm
Sro Gru 26, 2018 5:46 pm
Anka jest od dłuższego czasu dużo bardziej otwarta na nowe kontakty, więc wydaje mi się, że mogliby nawiązać jakąś przyjazną relację. Nie mówiąc o tym, że sama lubi spamić na instagramie, więęęęc!
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Re: I AIN'T GONNA DIE TONIGHT - [ HISTORY IS OURS ]
Sro Gru 26, 2018 6:53 pm
Sro Gru 26, 2018 6:53 pm
Ooo, brzmi świetnie! Mogą sobie rzucać komentarzami i like'ami, a co. B| W dodatku Mercury i Saturn sami się pojawiają gdzieś tam na okładkach (choć jest to bardziej okazyjne), więc też mogliby czasem sobie wspólnie ponarzekać na sesje. Do tego na pewno znają-kojarzą się z liceum, więc nie musieliby startować całkowicie od zera. Co najwyżej może to ruszyć w kierunku "aż dziwne, że nie znaliśmy się zbyt dobrze już wcześniej".
Pozwolenia na tym forum: