Plague Doctor
Plague Doctor
Fresh Blood Lost in the City
Jako, że stary temat poleciał do kosza to sklejam nowy. I polecam małą Plagę. Kogo szukam? Jak zawsze - w s z y s t k i e g o.

• Znajomych - bardziej dalszych, niż bliższych. Arda nie jest osobą, która łatwo zawiera przyjaźnie, więc jakiekolwiek nastawienia się na super bliską relację może zakończyć się fiaskiem. A jeżeli chodzi o to, skąd by się mieli znać... mamy cały świat do wyboru. Mogą to być znajomi z Kanady, mogą to być znajomi z Europy, z Ameryki, Japonii etc. Arda wraz z ojcem podróżuje po całym świecie i nigdzie nie zagrzewa miejsca na super długo. Kontakty utrzymuje zazwyczaj telefonicznie.

• Wrogowie - w jej wypadku to nie trudna rzecz. Biorąc pod uwagę jej szczerość i (pomimo całej kultury osobistej) brak poszanowania dla jakichkolwiek zasad, Arda mówi co myśli, ocenia niektórych jednym spojrzeniem i nigdy nie patrzy wstecz. Jeżeli raz ktoś się jej naraził - jest skreślony.

• Nauczyciele/profesorzy - Arda dużo czasu poświęca nauce i rozwojowi osobistemu, więc jeśli ktoś chciałby stworzyć relacje student/nauczyciel - jak najbardziej za. Możesz uczyć wszystkiego. Naprawdę. Tutaj zawsze się dopasujemy. Ze swojej strony mogę obiecać bardzo (nie)grze(sz)czną uczennicę.

• Osoba, która wpadła na nią na ulicy? Wolontariusz ze schroniska dla zwierząt? Lekarz, którego zna ze zjazdów? Wyśmienity kucharz, którego dania sobie ceni? Ktoś, z kim się przespała just for fun i teraz się okazuje, że dla tego kogoś nie był to fun? Albo był taki, że chce jeszcze raz? Dealer, który ją zaczepił i mu nie wyszło? Naprawdę, jestem otwarta na każdą propozycję, bo wiem, że zawsze można się dogadać. A im nas więcej, tym weselej.

A, i żeby tradycji stała się zadość - jak na każdej postaci tu partnera też nie szukam. To pozostawiam zawsze na fabułę i rozwinięcie sytuacji w grze. A reszta - bierz co chcesz, bułki i chleb też.

So... tell the missus I said 'Hi!', Shnookums. ~
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: