▲▼
Strona 1 z 2 • 1, 2
cactus_en_sombrero
South Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 15,506
cactus_en_sombrero Después de entrenar. Se siente bien. ¡Me estoy acostumbrando lentamente a Canadá! #aptitud #musculoso #mexicano #futuro #veterinario
cactus_en_sombrero Después de entrenar. Se siente bien. ¡Me estoy acostumbrando lentamente a Canadá! #aptitud #musculoso #mexicano #futuro #veterinario
3 godziny temu
Ya extraño a este cuerpo, espero que pronto vuelvas a verme por un tiempo. ♥️ Espero que tus amigos sepan que estás tomado. ¡Este hombre es mío!
Volveré para la víspera de año nuevo, cariño. Sabes que yo también te extraño. ♥️
To zdjęcie to czysty fotoszop. :uuu
Cholera wydało się! Tylko nie mów kolegom na siłowni, że chodzę ze sfotoshopowaną klatą.
Pogłaszcz Trevora i daj mu jakąś kość, i stoi. Każdy sekret jest ze mną bezpieczny. (ฅ・ิω・ิฅ)
W takim razie widzimy się w najbliższy piątek w Charleson Park o 15. Kawa czy herbata?
Kolego, nie tak publicznie, bo będziesz miał ogon stalkerów i paparazzi za nami. Priv ʕ•ﻌ•ʔ♡
Nie umiesz sobie poradzić z własnymi fanami, gwiazdeczko?
Nie pyskuj, bo zakoleżankuję się z Jess i Twoimi ziomkami i wyprowadzą Ci piegi na spacerek w Meksyku <33333
Jk, może być piąteczek.
Jk, może być piąteczek.
@mustbuiltawall polubił/polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
nie wiem co ty tam pierdolisz w tym opisie, ale lizałbym cię
@i'm.limited.edition polubiłtwoje zdjęcie
3 minuty temu
Me estoy acostumbrando a esa vista. ¿Cuál es tu número de teléfono? A całkowicie poważnie, szanuję dbanie o formę, oby tak dalej. (ง •̀ω•́)ง✧
Ese español me prende fuego hahaha! Te enviaré mi número por mensaje privado. c: Dbanie o formę to świetna zabawa, nie rozumiem ludzi, którzy zadowalają się swoim mało atrakcyjnym wyglądem i zwalają to na geny przez własne lenistwo, gdy tyle można zmienić.
¡Hace calor aqui! Gracias, te escribo pronto. c: Aha, mam dokładnie takie samo podejście. Może kiedyś razem wyskoczymy na siłownię. (メ▼_▼)
@dreamer_s.way polubił twoje zdjęcie
14 minut temu
Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: