▲▼
Michael Bambi Charpentier
Człowiek z niemalże wymarłej rasy, który zawsze odbiera wszystkie telefony i odpisuje na wszystkie wiadomości. Nawet od obcych.
✉
☺
☺
MASZ 1 NOWĄ WIADOMOŚĆ OD: Chester
cześć, mały Bambi ❤ usuń sobie numer telefonu z ig, bo jakieś nieznajome świry będą do ciebie dzwonić albo pisać. nevermind, widziałem się z Tobą i Tysonem w centrum handlowym, jestem Chester i mam małe pytanie
✉
☺
☺
dlaczego uciekłeś przed Sheridan Paige? nikomu nie powiem, jeśli się tego boisz. słowo harcerza
✉
☺
☺
nie bój się, nie po to ci mówię żebyś go usunął żebym go miał rozsyłać. zresztą jesteś moim zadrutowanym bratem, trzymamy sztamę. yup, to ta Sheridan Paige. chyba nie wygląda aż tak strasznie jak się umaluje, co nie?
✉
☺
☺
to spanikowałeś, bo jest na plakatach, bjo jest ładna na żywo czy o co c'mon? to moja znajoma ze szkoły, do Riverdale HS razem chodziliśmy. zmartwiła się dziewucha, że tak wyparowałeś.
✉
☺
☺
głuptasie, a może to szansa, żeby się jej przedstawić? może ona chce Tobie i Tysonowi dać jeszcze jedno ciasteczko? to serio fajna dziewczyna
✉
☺
☺
nieeeee, ona nie jest gwiazdunią od pozywania ludzi za chodzenie po tej samej podłodze co ona. jest bardzo pozytywna. gdyby miała pisać na innych o byle dokuczenie, to ja nie wypłaciłbym się do końca życia.
✉
☺
☺
lol, trzyma cię na smyczy, że nie da ci się widzieć z ludźmi? co to za dziewczyna która nie daje człowiekowi poznawać nowych znajomych, ja nie umawiałbym się z taką zazdrośnicą
✉
☺
☺
jakbym miał do ciebie interes, to już byłaby sprawa załatwiona.
✉
☺
☺
chodzisz może do Riverdale HS, tak btw?
✉
☺
☺
MASZ 1 NOWĄ WIADOMOŚĆ OD: Jake
OOOOO. Poczekaj, zbieram szczękę z ziemi.
✉
☺
☺
Jasne. Oba dni mi pasują. Podaj tylko godzinę i powiedz, czy mam po ciebie podjechać. (・ωー)~☆
✉
☺
☺
czyli chodzisz do RD? to przejdę do sedna. muszę ci powiedzieć że właściwie to ty masz teraz interes do mnie. jeżeli oczywiście zależy ci na odzyskaniu twojej zguby, będziesz miał szansę na festiwalu zakończenia lata. zapraszam C:
✉
☺
☺
Bardzo słuszna decyzja. Sprawdź seanse, chyba że wcześniej chcesz wyskoczyć na coś do jedzenia. c:
✉
☺
☺
Randka po kryjomu? Podoba mi się. Nie pisnę ani słowa. (・∀-) Chociaż moje milczenie trochę kosztuję, więc mam nadzieję, że masz jakiś plan. ~
✉
☺
☺
Uzupełniłem już swój grafik. Nie możesz mi tego zrobić, Bambi. :c
✉
☺
☺
Zabawne nie jest nagłe zmienianie planów. W tym momencie jest mi zwyczajnie przykro.
✉
☺
☺
Wiedziałem, że można na ciebie liczyć. (・ωー)~☆ I jak już obiecałem, nie pisnę ani słowa!
✉
☺
☺
Impreza halloweenowa w szkole. Mówi ci to coś?
✉
☺
☺
Nie, z tobą. c: Czekam na zewnątrz. Mam nadzieję, że nie pozwolisz na to, żebym odmroził sobie tyłek tylko dlatego, że nie wpuszczą mnie tu bez osoby towarzyszącej. (・∀-)
✉
☺
☺
Pozwolenia na tym forum: