▲▼
To dosyć zabawne, że w zestawieniu z Lamą to ja jestem wymieniany jako osoba z ahdh. Anyway, screeny poszły, świat się dowiedział, nie ma odwrotu. Elo o7
Punkty i umiejętność dopisane!
XOXO, Twój Moderator.
First topic message reminder :
Niektórzy z was dołączyli do nas już na początku, inni nieco później, ale nie zmienia to faktu że tworzymy niezwykle zgraną rodzinę, która świetnie się trzyma! Na starcie chcielibyśmy wam wszystkim podziękować zarówno za minione lata, jak i nadchodzące. Kto by pomyślał, że nasze zwykłe szkolne forum aż tak się rozwinie. Aż łza się w oku kręci.
Z tej okazji dla wszystkich przyszykowaliśmy pulę fantastycznych umiejętności, które ubarwią wam codzienne życie i pomogą przetrwać w tej wielkiej metropolii. By było fair, musicie je wylosować z pomocą kostki! Jak to zrobić?
1) Klikacie w odpowiedź.
2) Piszecie krótką wiadomość. Byłoby naprawdę super, gdybyście sami napisali kilka słów o waszym pobycie na Riverdale! Choć jednym z multikont. ~
3) Wybieracie na dole w "DICES ROLL":
Dices roll #1: Kostka Urodzinowa
Dice rolls: 1
4) Wysyłacie posta!
Ponadto każde konto, które tu zgłosicie otrzyma od nas 3 Punkty Reputacji i 5 Punktów Umiejętności. Urodziny są w końcu tylko raz w roku, zaszalejmy! I najważniejsze: Nie musicie się ograniczać do jednego posta. Chcecie powspominać zabawne historie czy sytuacje? Userskie, postaciowe? Śmiało! Pamiętajcie po prostu, że umiejętności losujemy tylko raz.
Dacie wiarę, że jesteśmy już razem 3 lata?
Niektórzy z was dołączyli do nas już na początku, inni nieco później, ale nie zmienia to faktu że tworzymy niezwykle zgraną rodzinę, która świetnie się trzyma! Na starcie chcielibyśmy wam wszystkim podziękować zarówno za minione lata, jak i nadchodzące. Kto by pomyślał, że nasze zwykłe szkolne forum aż tak się rozwinie. Aż łza się w oku kręci.
Z tej okazji dla wszystkich przyszykowaliśmy pulę fantastycznych umiejętności, które ubarwią wam codzienne życie i pomogą przetrwać w tej wielkiej metropolii. By było fair, musicie je wylosować z pomocą kostki! Jak to zrobić?
1) Klikacie w odpowiedź.
2) Piszecie krótką wiadomość. Byłoby naprawdę super, gdybyście sami napisali kilka słów o waszym pobycie na Riverdale! Choć jednym z multikont. ~
3) Wybieracie na dole w "DICES ROLL":
Dices roll #1: Kostka Urodzinowa
Dice rolls: 1
4) Wysyłacie posta!
Ponadto każde konto, które tu zgłosicie otrzyma od nas 3 Punkty Reputacji i 5 Punktów Umiejętności. Urodziny są w końcu tylko raz w roku, zaszalejmy! I najważniejsze: Nie musicie się ograniczać do jednego posta. Chcecie powspominać zabawne historie czy sytuacje? Userskie, postaciowe? Śmiało! Pamiętajcie po prostu, że umiejętności losujemy tylko raz.
The member 'Zero' has done the following action : Dices roll
'KOSTKA URODZINOWA' :
'KOSTKA URODZINOWA' :
Mam pieniądze i pewnie dlatego wypadnie mi coś dziwnego.
XOXO, Twój Moderator.
XOXO, Twój Moderator.
The member 'Noah Hatheway' has done the following action : Dices roll
'KOSTKA URODZINOWA' :
'KOSTKA URODZINOWA' :
Jestem tą ciotą, która ma postacie i pomysły, ale ma problem ze zrealizowaniem tego wszystkiego. No trafiłam przez przypadek tutaj, przynajmniej nie pamiętam jak to się zaczęło. Pomyliłam Merca z inną osoba (shame on me) i mimo że teraz nie udzielam się forumowo, to czuję się związana ze społecznością. Zaczynałam... W sumie nie pamiętam, wiem że próbowałam reaktywować Nathaniela, ale zrezygnowałam. Z moich postaci jestem związana z Natalie, ale po prostu się wypaliłam. Z innych uwielbiam Chestera, paring Merca i Alana, Rileya i mogłabym się tak rozwodzić. Jesteście kochanymi osobami. A z Sher w końcu w miarę się dogaduję XD No ja nie umiem, plz. Oby Rivudivu się dalej trzymało, a duch weny został we mnie tchnięty wraz z moimi chęciami do nauki.
XOXO, Twój Moderator.
XOXO, Twój Moderator.
The member 'Natalie Aimée Lacrose' has done the following action : Dices roll
'KOSTKA URODZINOWA' :
'KOSTKA URODZINOWA' :
Cóż mogę rzec. Siedzę na tym forum trochę czasu i szczerze przyznam, że nie spodziewałem się tak długiego istnienia tego bytu. A jednak istnieje i ma się dobrze. I ja się mam dobrze. Nawiązałem tutaj wiele ciekawych znajomości, a inne wzmocniłem, z czego jestem bardzo zadowolony. Równie zadowolony jestem ze swoich trzech postaci, które tutaj prowadzę i cieszy mnie, że forum daje mi dobre pole do ich rozwoju. Najbardziej cieszy mnie jednak to, że zawsze mogę sobie wejść na telegram i popisać tam głupoty. Przyjemna społeczność się wykształciła, chociaż nie od razu.
Ulubione wspomnienia? Mam dwa.
Ktośtam: Coś tam, coś tam, krzyku, krzyku, narzeku, narzeku
Ktośtam: Chyba będę musiał opuścić do forum
*Ktośtam wychodzi*
Ja: No i spierdalaj.
I oczywiście sławetny tekst: "Zaraz przestaniemy się śmiać". Drake, jeśli to czytasz, to wiedz, że w moim serduszku zostaniesz już na zawsze <3
XOXO, Twój Moderator.
Ulubione wspomnienia? Mam dwa.
Ktośtam: Coś tam, coś tam, krzyku, krzyku, narzeku, narzeku
Ktośtam: Chyba będę musiał opuścić do forum
*Ktośtam wychodzi*
Ja: No i spierdalaj.
I oczywiście sławetny tekst: "Zaraz przestaniemy się śmiać". Drake, jeśli to czytasz, to wiedz, że w moim serduszku zostaniesz już na zawsze <3
XOXO, Twój Moderator.
The member '[MG] Koss' has done the following action : Dices roll
'KOSTKA URODZINOWA' :
'KOSTKA URODZINOWA' :
Drodzy towarzysze! Ci ruscy i mniej ruscy!
Na samym forum jestem stosunkowo krótko, bo za dokładnie 23 dni minie mi roczek. Mimo wszystko to chyba jedyne forum, w które tak się wciągnęłam. No iiiiii prócz tego poznałam wielu cudownych ludzi (tak, Koss, ty też niestety się do nich zaliczasz 3).
W sumie pewnie trochę bardziej będę teraz nawiązywała do naszej konfy, ale nikt mi nie zabroni. Mam dwanaście lat i mamo, mogę sama decydować o moim życiu/1111!!1
Ogólnie, może tego nie widać, ale jestem okropnym, największym na świecie wstydzioszkiem. Ja się kurna kiedyś bałam własnego cienia, więc takie nagłe wbicie do jakiejś piętnasto czy dwudziestoosobowej grupy to był dla mnie zawał, samobójstwo i wszystko w jednym. Ale okazaliście się być niesamowitymi ludźmi z poczuciem humoru, sporą wyrozumiałością i cierpliwością i całkiem sporym zapasem memów (drejg tenzknie). Oprócz tego znalazły się takie Szeridany i Ryby aka Natalki, którym potrafiłam ryczeć w słuchawkę/monitor, gdy znowu dopadła mnie jakaś depresyjna faza. Miłość do Krzysztofa Krawczyka z Sigi i dzikie pisanie do jej brata o jakichś zespołach spotowych też wspominam z łezką w oku. (wcale nie lol) Rozmowy z Kamirą są przerażające, bo jest jakimś medium i twoją starą w jednym. KIEDY KURNA IDZIEMY NA RAMEN??????????????
I był Pyrkon! A pyrkon stał się ciałem i zamieszkał między nami. W każdym razie tam miałam okazje poznać na żywo najlepszego densera na świecie aka Lamę i człowieka z adhd, podrywającego mnie na leniwce i jednocześnie mojego byłego męża aka Kossiaczka.
Czekam jeszcze na jakiś meeting z Mercem i Kendi Brendi, bo toto AFRICA już jest jakieś konieczne i w ogóle ważne!
O Chesterze to ja nawet nie próbuję pisać, bo tego się nie da wyrazić n i c z y m.
Także cóż powiedzieć. Damn… Dziękuję, że mnie znosicie!
A... No i potwierdziły się też moje obawy, że jestem gejem. Dzięki temu, że natknęłam się tu na mojego kochanego Garisia, który jest najwspanialszym człowiekiem na świecie i moją najcudowniejszą dziewczyną.
XOXO, Twój Moderator.
Na samym forum jestem stosunkowo krótko, bo za dokładnie 23 dni minie mi roczek. Mimo wszystko to chyba jedyne forum, w które tak się wciągnęłam. No iiiiii prócz tego poznałam wielu cudownych ludzi (tak, Koss, ty też niestety się do nich zaliczasz 3).
W sumie pewnie trochę bardziej będę teraz nawiązywała do naszej konfy, ale nikt mi nie zabroni. Mam dwanaście lat i mamo, mogę sama decydować o moim życiu/1111!!1
Ogólnie, może tego nie widać, ale jestem okropnym, największym na świecie wstydzioszkiem. Ja się kurna kiedyś bałam własnego cienia, więc takie nagłe wbicie do jakiejś piętnasto czy dwudziestoosobowej grupy to był dla mnie zawał, samobójstwo i wszystko w jednym. Ale okazaliście się być niesamowitymi ludźmi z poczuciem humoru, sporą wyrozumiałością i cierpliwością i całkiem sporym zapasem memów (drejg tenzknie). Oprócz tego znalazły się takie Szeridany i Ryby aka Natalki, którym potrafiłam ryczeć w słuchawkę/monitor, gdy znowu dopadła mnie jakaś depresyjna faza. Miłość do Krzysztofa Krawczyka z Sigi i dzikie pisanie do jej brata o jakichś zespołach spotowych też wspominam z łezką w oku. (wcale nie lol) Rozmowy z Kamirą są przerażające, bo jest jakimś medium i twoją starą w jednym. KIEDY KURNA IDZIEMY NA RAMEN??????????????
I był Pyrkon!
Czekam jeszcze na jakiś meeting z Mercem i Kendi Brendi, bo toto AFRICA już jest jakieś konieczne i w ogóle ważne!
O Chesterze to ja nawet nie próbuję pisać, bo tego się nie da wyrazić n i c z y m.
Także cóż powiedzieć. Damn… Dziękuję, że mnie znosicie!
A... No i potwierdziły się też moje obawy, że jestem gejem. Dzięki temu, że natknęłam się tu na mojego kochanego Garisia, który jest najwspanialszym człowiekiem na świecie i moją najcudowniejszą dziewczyną.
XOXO, Twój Moderator.
The member 'Artem Domashnikov' has done the following action : Dices roll
'KOSTKA URODZINOWA' :
'KOSTKA URODZINOWA' :
SKLEJ PIZDE KOS BO ZARAZ PRZESTANIEMY SIE ŚMIAĆ.
Z mojej strony...
Cudnie, pięknie, gładko i doskonale. Cieszę się, że udało mi się poznać uroczych ludzi, którzy potrafią mnie zainspirować, dopingować, wysłuchać i trzepnąć w głowę gdy trzeba. Forum to świetna odskocznia od natłoku pracy, zdarzeń i emocji. W dodatku możliwość bezkarnego wrzucania gej rysuneczków... ekhm idealnie. Także wesołych świąt, zacnych memów i dziękówka~~
Edit dla Artemeła:
Idź zjedz obiad, a nie jakieś głupoty kurna
XOXO, Twój Moderator.
Cudnie, pięknie, gładko i doskonale. Cieszę się, że udało mi się poznać uroczych ludzi, którzy potrafią mnie zainspirować, dopingować, wysłuchać i trzepnąć w głowę gdy trzeba. Forum to świetna odskocznia od natłoku pracy, zdarzeń i emocji. W dodatku możliwość bezkarnego wrzucania gej rysuneczków... ekhm idealnie. Także wesołych świąt, zacnych memów i dziękówka~~
Edit dla Artemeła:
Idź zjedz obiad, a nie jakieś głupoty kurna
XOXO, Twój Moderator.
Hm, od czego by tu zacząć... *zastanawia się chwilę*
Hah, może najlepiej od początku ^^' *klaszcze w dłonie*
Trafiłem na to forum przypadkowo, bo szukałem czegoś nowego. Czegoś co mnie zainspiruje i wciągnie. Początek mojej gry pamiętam, aż do dziś. Miałem pomysł na postać, który był optymistyczny z serii: młody chłopak wyjeżdża za granicę, aby dalej się uczyć z dala od swojej rodziny. Zaczątek samodzielnego życia. Miałem wszystko zaplanowane, ale z nieznanego powodu przez jakiś czas przestałem grać. Nie wiem co wtedy się stało, że tak postąpiłem.
Nawet nie po roku (z tego co udało mi się dowiedzieć od innych userów) wróciłem do gry i zrobiłem reback swojej postaci. Być może nie zaczynając zbytnio szczęśliwie, ale jeśli nadal będzie taka jak do teraz świetna atmosfera i mili ludzie, z którymi można porozmawiać praktycznie o wszystkim, to to wszystko się wyprostuje i Kaku wróci do obiegu społecznego. (xD)
Jeszcze na koniec chciałem coś dodać. Dziękuje za świetnie przeżyte fabuły ^^
XOXO, Twój Moderator.
Hah, może najlepiej od początku ^^' *klaszcze w dłonie*
Trafiłem na to forum przypadkowo, bo szukałem czegoś nowego. Czegoś co mnie zainspiruje i wciągnie. Początek mojej gry pamiętam, aż do dziś. Miałem pomysł na postać, który był optymistyczny z serii: młody chłopak wyjeżdża za granicę, aby dalej się uczyć z dala od swojej rodziny. Zaczątek samodzielnego życia. Miałem wszystko zaplanowane, ale z nieznanego powodu przez jakiś czas przestałem grać. Nie wiem co wtedy się stało, że tak postąpiłem.
Nawet nie po roku (z tego co udało mi się dowiedzieć od innych userów) wróciłem do gry i zrobiłem reback swojej postaci. Być może nie zaczynając zbytnio szczęśliwie, ale jeśli nadal będzie taka jak do teraz świetna atmosfera i mili ludzie, z którymi można porozmawiać praktycznie o wszystkim, to to wszystko się wyprostuje i Kaku wróci do obiegu społecznego. (xD)
Jeszcze na koniec chciałem coś dodać. Dziękuje za świetnie przeżyte fabuły ^^
XOXO, Twój Moderator.
The member 'Kakuei Fuse' has done the following action : Dices roll
'KOSTKA URODZINOWA' :
'KOSTKA URODZINOWA' :
Artem Domashnikov napisał:(tak, Koss, ty też niestety się do nich zaliczasz 3).
Artem Domashnikov napisał:W każdym razie tam miałam okazje poznać na żywo najlepszego densera na świecie aka Lamę i człowieka z adhd, podrywającego mnie na leniwce i jednocześnie mojego byłego męża aka Kossiaczka.
To dosyć zabawne, że w zestawieniu z Lamą to ja jestem wymieniany jako osoba z ahdh. Anyway, screeny poszły, świat się dowiedział, nie ma odwrotu. Elo o7
XOXO, Twój Moderator.
The member 'Pavel 'Smuggler' Travitza' has done the following action : Dices roll
'KOSTKA URODZINOWA' :
'KOSTKA URODZINOWA' :
Pozwolenia na tym forum: