▲▼
Komentarze:
@Pandzia
Cancún, Meksyk
Liczba polubień: 10,000
@Pandzia O to przepiękny dzionek w naszych skromnych progach w rodzinnym mieście Cancún w Meksyku. Jak ja bardzo kocham te miejsce. #słońce #rodzinnemiasto #Meksyk #Cancún
@Pandzia O to przepiękny dzionek w naszych skromnych progach w rodzinnym mieście Cancún w Meksyku. Jak ja bardzo kocham te miejsce. #słońce #rodzinnemiasto #Meksyk #Cancún
2 minuty temu
Komentarze:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 520px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@nick instagrama osoby którą komentujecie</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
kyannan @pandzia Wspaniały widok, chyba już wiem gdzie zabiorę mojego chłopaka na wakacje. Co ty na to @letmesleep?
letmesleep @kyannan Jasne. Rozumiem, że mam już zacząć odkładać kasę?
kyannan @letmesleep Na alkohol i jedzenie. Przelot i zakwaterowanie biorę na siebie.
Pandzia @kyannan Waa. dziękuję za przemiły komentarzyk. Cancún jest przepięknym miasteczkiem, godne dla zakochanych par więc polecam gorąco.
letmesleep @kyannan To nie brzmi jak wyrównane koszta, Black. Ale jeśli bardzo ci zależy, następny wyjazd będę stawiał ja. Przynajmniej będę miał na to więcej czasu.
mary1999 @pandzia Cudowne widoki!!! W jakim to kraju? ^^
Pandzia @mary1999 Miło że tak sądzisz.
Pozwolenia na tym forum: