▲▼
@l_leistershire
@yuki
@l_leistershire
@yuki
@l_leistershire
@yuki
@l_leistershire
@yuki
@l_leistershire
Dzień dobry, piszę w sprawie zajęć tanecznych. Szczerze mówiąc nie do końca się orientuję czy któryś z kursów byłby szczególnie polecany przy trenowaniu łyżwiarstwa figurowego?
Lacie Shizuo
Fresh Blood Lost in the City
Re: [PRIVATE CHATROOM] Illusion Dance Studio
Nie Mar 25, 2018 8:01 pm
Nie Mar 25, 2018 8:01 pm
@yuki
Witam serdecznie! Przy trenowaniu łyżwiarstwa figurowego najlepszą opcją jest kurs baletu, choć wymaga również wiele wysiłku.
@l_leistershire
Istnieje jakaś zalecana liczba godzin w tygodniu spędzonych na treningu? Wstępnie dla początkujących, by osiągnąć odpowiednie efekty, a jednocześnie nie przemęczyć organizmu.
Lacie Shizuo
Nie Mar 25, 2018 8:47 pm
Nie Mar 25, 2018 8:47 pm
@yuki
Minimum 2-3h, dwa lub trzy razy w tygodniu, lecz bardziej zalecam umówienie się na wizytę prywatną, w celu ustaleniu indywidualnego terminarza ćwiczeń. Jest to opcja, która pozwoli ustalić ilość ćwiczeń godzinowych w stosunku do danych umiejętności oraz dostępnego wolnego czasu.
@l_leistershire
W jakim dniu mógłbym się do pana zgłosić w celu ustalenia terminarza? Zależałoby mi też na zajęciach prywatnych bez grupy.
Lacie Shizuo
Nie Mar 25, 2018 9:20 pm
Nie Mar 25, 2018 9:20 pm
@yuki
Oczywiście nie ma żadnego problemu. Są dostępne lekcje prywatne. Możemy umówić się jutro - jestem dostępny od 8.00 do 19.00, serdecznie zapraszam. W razie czego pytaj o mnie w Illusion Dance - LACIE SHIZUO.
Ps. Przetestuje Twoje umiejętności, więc proszę o zabrania ze sobą wygodnych ubrań i odpowiedniego obuwia.
Ps. Przetestuje Twoje umiejętności, więc proszę o zabrania ze sobą wygodnych ubrań i odpowiedniego obuwia.
@l_leistershire
W takim razie pojawię się o 17. Dziękuję za odpowiedź, wszystko ze sobą zabiorę.
Lacie Shizuo
Nie Mar 25, 2018 9:36 pm
Nie Mar 25, 2018 9:36 pm
@yuki
I oczywiście nie zapomnij o dokumencie tożsamości. Jeśli jesteś osobą niepełnoletnią będziesz musiał wypełnić dodatkowo odpowiedni dokument, jeśli zaś jesteś pełnoletni ta opcja Ciebie nie dotyczy.
Pozwolenia na tym forum: