Mercury Black
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
SALA SAMOBÓJCÓW
Sob Paź 28, 2017 3:10 am
P U N K T Y • U M I E J Ę T N O Ś C I

Boo - 8PU
Mio - 8PU
Bastien - 5PU
Koss - 12PU (4PU za aktywność + 8PU za prowadzenie przesłuchań)
Mercury - 12PU (4PU za aktywność + 8PU za prowadzenie przesłuchań)
Natalie - 8PU
Bianca - 6PU
Sketch - 2PU
Sigrunn - 4PU
Cyrille - 8PU
Artem - 7PU
Pan Francis - 11PU (3PU za aktywność + 8PU za prowadzenie przesłuchań)
Smuggler - 3PU
Chester - 3PU
Drake - 3PU
Riley - 4PU
Evan - 3PU
Levin - 2PU
Lucci - 1PU
Noah - 4PU
Shane - 1PU
Ryan - 4PU

Wpływ na ilość zdobytych punktów umiejętności miała:
- Udzielanie się i aktywność na czacie;
- Udział w przesłuchaniach;
- Odnalezienie dowodów i wprowadzenie ich do rozgrywki;
- Kreatywność i zaangażowanie.

Koss, Pan Francis - jeśli chcecie przekazać zdobyte 8PU za prowadzenie przesłuchań na inne multikonto (Smugglera czy Hurricane'a) - nie ma najmniejszego problemu! W końcu jest to nagroda za wasze usługi Mistrza Gry. Po prostu dajcie mi znać na privie przy odbieraniu nagrody.

Punkty umiejętności odbieracie w odpowiednim temacie.

T Y T U Ł Y

Inwigilator
Czujny wzrok, chodzący wykrywacz kłamstw. Nic się przed nim nie ukryje. Inwigilator wytrwale przesłuchiwał osoby zamieszane w samobójstwo Monici Tremblay - dniami i nocami - nie zważając na przeciwieństwa losu i sprzeczne zeznania. To właśnie dzięki nim sprawa została rozwiązana.
Bonus:
- Dedukcja (poziom S)
Kto zdobył tytuł?: [MG] Koss, [늑대] Mercury Kyan Black, Pan Francis.
Podobnie jak w przypadku PU, dajcie znać na jakie konto mam wam wpisać tytuł + umiejętność.

Weteran
Zagrożenie na horyzoncie? Ha! Weteran nie ugnie się przed niczym. W sytuacji zagrożenia, osoby z tym tytułem wykazały się niezachwianą pewnością siebie, zdolnością zachowania zimnej krwi w dowolnej sytuacji i trzeźwością umysłu.
Bonus:
- Aktorstwo (poziom S)
Kto zdobył tytuł?: Bianca Chavarría, Cyrille de Montmorency, Natalie Aimée Lacrose.

Niewykryty
Nie zawsze trzeba gdzieś wpaść z głośnym hukiem i narobić rabanu. Czasem, by dostać potrzebny nam przedmiot, można wykorzystać własne umiejętności cichego chodu i niebywałą czujność, by niezauważalnie przemknąć się pod okiem innych.
Kto zdobył tytuł?: Artem Domashnikov, Pan Francis.
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: