▲▼
- Kod komentarzy:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
R. Początkowo nie mogłam uwierzyć w to co się stało. Straszna tragedia. Ledwo co pojawiłam się w mieście i słyszę takie informacje. Całe szczęście, że sprawa została wyjaśniona,
a osoby winne - pociągnięte do odpowiedzialności. Wyrazy współczucia dla państwa Tremblay'ów.
Mam nadzieje, że taka tragedia już się więcej nie powtórzy...
a osoby winne - pociągnięte do odpowiedzialności. Wyrazy współczucia dla państwa Tremblay'ów.
Mam nadzieje, że taka tragedia już się więcej nie powtórzy...
Psycho Wolf Cała sytuacja wydawała się nieprawdopodobna. Samobójstwo na terenie Riverdale bez wątpienia wstrząsnęło nami wszystkimi. Mam nadzieję, że sprawa Monici będzie przestrogą dla innych, którzy wyniosą z niej odpowiednią lekcję. Jej rodzinie pozostaje życzyć wszystkiego co najlepsze, choć bez wątpienia tragedia która ich dotknęła, zostawi po sobie piętno do końca ich życia.
Fujicchi Naprawdę szkoda dziewczyny! Mam nadzieję, że sprawca wykaże choć cień skruchy po tym co zrobił, choć z pewnością nie przywróci jej to życia. ( ⁍᷄⌢̻⁍᷅ )
Kitty Cat To naprawdę straszne! Jak można było dopuścić do czegoś podobnego?
Pozwolenia na tym forum: