▲▼
blilith
Vancouver, Kanada
Liczba polubień: 50 000
blilith Nowy rok w Riverdale czas zacząć! xoxo #riverdale #szkola #fotka #blilith #drzewka #laweczka #Biancafotografem
blilith Nowy rok w Riverdale czas zacząć! xoxo #riverdale #szkola #fotka #blilith #drzewka #laweczka #Biancafotografem
Dwa miesiące temu
kyannan @blilith Kto by pomyślał, że świat jest taki mały? Może nawet wpadliśmy na siebie na korytarzach szkoły i o tym nie wiedzieliśmy. Dodaję do obserwowanych i czekam na więcej zdjęć.
blilith @kyannan Nie widzieliśmy się przypadkiem na ostatnich wyborach do samorządu? Kojarzę cię ze zdjęć,
ale zapomniałam imienia, sorki '-'
ale zapomniałam imienia, sorki '-'
kyannan @blilith Doprawdy? Ja ciebie nie kojarzę wcale, na pewno się spotkaliśmy?
blilith @kyannan Masz czarne włosy z białymi końcami,
zgadza się? Swoją drogą, dziwna sprawa, ale widziałam na korytarzu uderzająco podobnego do ciebie kolesia, tylko miał inny kolor włosów XD Już popadam w schizofrenię czy faktycznie to twój bliźniak?
zgadza się? Swoją drogą, dziwna sprawa, ale widziałam na korytarzu uderzająco podobnego do ciebie kolesia, tylko miał inny kolor włosów XD Już popadam w schizofrenię czy faktycznie to twój bliźniak?
chinchill @blilith Nowy rok i nowe przygody! Wybacz, ale wygląda na to, że ty swoją rozpoczęłaś ucieczką z naprawdę głębokiej jaskini! >w< Jak można nie znać Black'ów? Szczególnie tutaj? Co ja gadam... wszędzie!
A tak na poważnie to zaskocz mnie pięknem Riverdale! Do zobaczenia!
A tak na poważnie to zaskocz mnie pięknem Riverdale! Do zobaczenia!
blilith @chinchill Może po prostu moja jaskinia nie zapamiętuje imion, ale pamięta szyfry do sejfów Hm, czyli to jednak bliźniacy XD Coś kojarzyłam z mediów, ale nie byłam pewna czy to bracia Mroczkowie, czy bracia Black, haha. Swoją drogą, ciebie ani trochę nie kojarzę. A wydajesz się uroczy <3
SirDicksalot @blilith Zdjęcie w sumie chujowe, ale i tak zlajkuje. Just cuz would bang 10/10
blilith
USA
Liczba polubień: 65 000
blilith Poznajcie Princess!
Kilka dni temu Rabbit Rescue Center uratowało ją oraz jej króliczych towarzyszy z nielegalnej hodowli, w której namnożyło się sporo chorób przez chęć zaoszczędzenia na opiece weterynaryjnej. Właściciel oczekuje na proces.
Obecnie Princess i jej kompani są pod ścisłym nadzorem weterynarza z w/w organizacji. Jak widać na załączonym zdjęciu, powoli wraca do zdrowia. Nie pozostaje nam nic, jak życzyć jej powodzenia w znalezieniu odpowiedniego kandydata na pana!
#Rabbit_Rescue_Center
blilith Poznajcie Princess!
Kilka dni temu Rabbit Rescue Center uratowało ją oraz jej króliczych towarzyszy z nielegalnej hodowli, w której namnożyło się sporo chorób przez chęć zaoszczędzenia na opiece weterynaryjnej. Właściciel oczekuje na proces.
Obecnie Princess i jej kompani są pod ścisłym nadzorem weterynarza z w/w organizacji. Jak widać na załączonym zdjęciu, powoli wraca do zdrowia. Nie pozostaje nam nic, jak życzyć jej powodzenia w znalezieniu odpowiedniego kandydata na pana!
#Rabbit_Rescue_Center
Dwa miesiące temu
blilith @SirDicksalot To był dosyć sarkastyczny komplement,
ale dziękuję :v
ale dziękuję :v
puffy_neko @blilith Jakie biedne króliczątka. D: Oby znalazły dobre domki. Sama pewnie bym jednego przygarnęła, ale transportowanie go aż do Kanady chyba rozwaliłoby mu serducho. Poza tym kot by go zeżarł. |:
blilith
Kanada
Liczba polubień: 500
nicknameHalloween czas zacząć! <3 Kto jeszcze rusza do Blacków na imprę? #halloween #arabian #princess #outfit
nicknameHalloween czas zacząć! <3 Kto jeszcze rusza do Blacków na imprę? #halloween #arabian #princess #outfit
3 godziny temu
Pozwolenia na tym forum: