▲▼
Szukam:
1) Znajomych. Koniecznie muszą to być dusze wrażliwe i artystyczne. Niekoniecznie muszą coś tworzyć, liczy się głównie charakter i zainteresowania. Wszelkiej maści niedoszli samobójcy i wizjonerzy czarnych scenariuszy, współcześni romantycy, nieszczęśliwie zakochani, malarze, pisarze, poeci, kompozytorzy, rzeźbiarze, itp. Bohema, dekadentyzm, fin de siecle, absynt, galerie sztuki, te klimaty. Wiek, płeć i wygląd totalnie obojętne.
2)Nieszczęśliwej miłości. Tutaj sprawa się nieco komplikuje, ponieważ szukam jednej, konkretnej osoby (przynajmniej na razie), i równie konkretne mam wobec niej wymagania. Musi być uczniem, to przede wszystkim. Najlepiej z grupy A. Płeć obojętna, wygląd za to preferowałbym blady i eteryczny. Podkreślam, iż zależy mi na miłości nieszczęśliwej i jednostronnej, po prostu kogoś, w kim Adaś mógłby się durzyć, łazić za tą osobą, pisać do niej smutne listy i wiersze, emować za nią w kącie, wiecie o co chodzi. Niedostępny i odległy typ księcia/księżniczki w szklanej wieży. Obiekt westchnień nie musi nawet specjalnie Adama zauważać, może nim gardzić i traktować jak zło konieczne, ale całkowita obojętność także jest okej. Preferowany wredny, egoistyczny i wyniosły charakter, słodkim przylepom z góry podziękuję.
Ta relacja będzie jedną z najważniejszych w życiu Adama, więc proszę tylko o poważne i przemyślane propozycje. Niespecjalnie uśmiecha mi się budowanie swojej postaci na kimś, kto będzie miał wyjebane albo zniknie z forum.
3) Jeśli przyjdzie Ci do głowy jakiś inny typ relacji, który chciałbyś mieć z moją postacią, to jestem otwarty na propozycje. Nie ukrywam jednak, że najbardziej zależy mi na tych powyżej.
Zgłoszenia najlepiej na PW albo GG (5819018).
1) Znajomych. Koniecznie muszą to być dusze wrażliwe i artystyczne. Niekoniecznie muszą coś tworzyć, liczy się głównie charakter i zainteresowania. Wszelkiej maści niedoszli samobójcy i wizjonerzy czarnych scenariuszy, współcześni romantycy, nieszczęśliwie zakochani, malarze, pisarze, poeci, kompozytorzy, rzeźbiarze, itp. Bohema, dekadentyzm, fin de siecle, absynt, galerie sztuki, te klimaty. Wiek, płeć i wygląd totalnie obojętne.
2)
Ta relacja będzie jedną z najważniejszych w życiu Adama, więc proszę tylko o poważne i przemyślane propozycje. Niespecjalnie uśmiecha mi się budowanie swojej postaci na kimś, kto będzie miał wyjebane albo zniknie z forum.
3) Jeśli przyjdzie Ci do głowy jakiś inny typ relacji, który chciałbyś mieć z moją postacią, to jestem otwarty na propozycje. Nie ukrywam jednak, że najbardziej zależy mi na tych powyżej.
Zgłoszenia najlepiej na PW albo GG (5819018).
Pozwolenia na tym forum: