▲▼
Temat przeznaczony do opisywania naszych snów, którymi warto (w mniejszym lub większym stopniu) się podzielić. Tu wszyscy będziemy mogli je przeczytać bez wkurzania się, że chatbox ciągle przewija wiadomości, jak ktoś napisze coś nowego C: Dzięki temu także potrenujemy swoje zapamiętywanie snów! Także ten. No. Enjoy.
To może zacznę?
Raz mi się śniło, że w mojej szkole stało wielkie akwarium, w którym żyli sobie piraci, wrogie sobie statki. Był nawet kieszonkowy kraken i taka mini wyspa kupiecka! Ale bardziej niż siebie nie lubili olbrzymów-obserwatorów, więc trafili mnie z armaty w oko. xD
Raz mi się śniło, że w mojej szkole stało wielkie akwarium, w którym żyli sobie piraci, wrogie sobie statki. Był nawet kieszonkowy kraken i taka mini wyspa kupiecka! Ale bardziej niż siebie nie lubili olbrzymów-obserwatorów, więc trafili mnie z armaty w oko. xD
Czas na mnie.
Dzisiaj śnił mi się zlot userów Riverdale. Ale to nie był byle jaki zlot. To był wielki, pieprzony festyn połączony z jarmarkiem i cholera wie czym jeszcze. Stoiska, loteria fantowa, zespół muzyczny złożony z graczy forum, trampoliny dla dzieci, dmuchane zjeżdżalnie, pole namiotowe i domki do wynajęcia niedaleko terenu imprezy... *parsk* A ja przez cały czas zastanawiałam się, ile w tym prawdziwych userów, a ilu zwykłych ludzi, więc bałam się zagadywać :< Trzeba coś takiego zorganizować, po prostu trzeba.
Dzisiaj śnił mi się zlot userów Riverdale. Ale to nie był byle jaki zlot. To był wielki, pieprzony festyn połączony z jarmarkiem i cholera wie czym jeszcze. Stoiska, loteria fantowa, zespół muzyczny złożony z graczy forum, trampoliny dla dzieci, dmuchane zjeżdżalnie, pole namiotowe i domki do wynajęcia niedaleko terenu imprezy... *parsk* A ja przez cały czas zastanawiałam się, ile w tym prawdziwych userów, a ilu zwykłych ludzi, więc bałam się zagadywać :< Trzeba coś takiego zorganizować, po prostu trzeba.
Ostatnio śnił mi się cały świat W AKWARELACH. Wszystko było szaro-różowo-niebieskie, rozmyte i tak piękne... Nic konkretnego się w tym śnie nie działo – po prostu spacerowałem Floriańską w Krakowie i... Omaj, chcę jeszcze choć raz wejść do tak cudownego świata! Kamienice są piękne same w sobie, ale akwarele wniosły je na zupełnie inny poziom. Jasne, mogę obejrzeć czyjeś obrazy, ale wersja 3d to jednak większy odlot. Co zrobić, żeby przyśniło mi się to jeszcze raz? Ktoś wie?
Pozwolenia na tym forum: