▲▼
Interesuje cię japońska kultura? Słyszałeś o terminie 'hikikomori'? Dzieciakach zamykających się w swoich pokojach i nie wychodzących z nich przez lata? A może po prostu jeszcze nie zaliczyłeś zajęć w tym roku, a chcesz zdać do następnej klasy?
Jeśli na choć jedno pytanie odpowiedziałeś tak, pojaw się na otwartych wykładach Selima Skywalkera! *fanfary, autoreklama*
A teraz na poważnie, będę prowadził wykład na temat hikikomori (ang. shut-in), czyli o osobach wycofanych społecznie. Planuję od 6 do 8 postów, może pojawić się jakieś pytanie czy praca grupowa, ale z założenia wasz udział polegał będzie głównie na słuchaniu i robieniu notatek.
Wstępnie przyjmę 8 osób, pierwszeństwo mają ci którzy nie zaliczali jeszcze zajęć w tym roku. Aczkolwiek nawet jeśli je zaliczyliście, a chcecie wpaść posłuchać (i zarobić punkty dla swojego rocznika, jak i nieco PU), zgłaszajcie się bez obaw. Wpiszę was na listę rezerwowych i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Odpisy będą pojawiać się raz na 5-7 dni *jeszcze zobaczymy*.
Zgłoszenie:
Lista zapisanych:
1. Diane Carlin-Ramos
2. Brenda Fitchner
3. Yosuke
4. Boo
5. Winter Blythe
6. Ryu Kurogane
7.
8.
+ Cyrille, Ryan
Jeśli na choć jedno pytanie odpowiedziałeś tak, pojaw się na otwartych wykładach Selima Skywalkera! *fanfary, autoreklama*
A teraz na poważnie, będę prowadził wykład na temat hikikomori (ang. shut-in), czyli o osobach wycofanych społecznie. Planuję od 6 do 8 postów, może pojawić się jakieś pytanie czy praca grupowa, ale z założenia wasz udział polegał będzie głównie na słuchaniu i robieniu notatek.
Wstępnie przyjmę 8 osób, pierwszeństwo mają ci którzy nie zaliczali jeszcze zajęć w tym roku. Aczkolwiek nawet jeśli je zaliczyliście, a chcecie wpaść posłuchać (i zarobić punkty dla swojego rocznika, jak i nieco PU), zgłaszajcie się bez obaw. Wpiszę was na listę rezerwowych i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Odpisy będą pojawiać się raz na 5-7 dni *jeszcze zobaczymy*.
Zgłoszenie:
- Kod:
[b]Imię postaci:[/b]
[b]Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?:[/b]
Lista zapisanych:
1. Diane Carlin-Ramos
2. Brenda Fitchner
3. Yosuke
4. Boo
5. Winter Blythe
6. Ryu Kurogane
7.
8.
+ Cyrille, Ryan
Imię postaci: Diane
Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?: Nope
No bo tak trochę siara nie zdać roku
Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?: Nope
No bo tak trochę siara nie zdać roku
Imię postaci: Brenda
Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?: Raczej nie :u
Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?: Raczej nie :u
Imię postaci: Cyrille
Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?: No, tak.
Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?: No, tak.
Imię postaci: Yosuke
Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?: Niestety nie
Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?: Niestety nie
Imię postaci: Ryan.
Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?: Tak, dlatego jak znajdzie się więcej osób, które nie zaliczyły i są chętne, to można wywalić mnie z miejsca. Ale wstępnie się zapisuję.
Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?: Tak, dlatego jak znajdzie się więcej osób, które nie zaliczyły i są chętne, to można wywalić mnie z miejsca. Ale wstępnie się zapisuję.
Imię postaci: Rosalie
Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?: Niestety nie TT TT
Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?: Niestety nie TT TT
Jeśli nikt nie zgłosi się do jutra g.23:59, w sobotę rozpocznę lekcję dla waszej 6.
Imię postaci: Winter
Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?: Niet.
Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?: Niet.
Tak trochę po czasie i w ogóle, ale widzę że jeszcze się zajęcia nie rozpoczęły więc jak uda się mnie tam wepchnąć to fajnie, a jak nie to mówi się trudno.
Imię postaci: Ryu Kurogane
Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?: No niby brałem.
Imię postaci: Ryu Kurogane
Czy brałeś udział w zajęciach w tym roku?: No niby brałem.
Pozwolenia na tym forum: