Lucci
Lucci
Fresh Blood Lost in the City
"Huu hu"
Sob Kwi 22, 2017 1:40 am
"Huu hu" YXcWNCu
Heiwa
Jest to gołąb, który jest jednym z nielicznych przyjaciół Aoyamy. Lucci znalazł go jako pisklę trzy lata temu i został z nim aż do teraz. Pomimo, że jest to tylko gołąb jest on bardzo ważną osobą dla chłopaka. Więź jaka się między nimi wytworzyła jest bardzo mocna. Pierzasty przyjaciel towarzyszy Lucciemu praktycznie zawsze. Zdarzają się momenty kiedy Heiwa zostaje w domu, ale tylko wtedy gdy Aoyama jest pewny, że nie będzie mógł z nim wejść do jakiegoś budynku. Gołąb jest dość mądry jak na gołębia. Jeśli sytuacja robi się gorąca i ma dojść do walki między Luccim oraz kimś innym to ptak znajduje sobie dogodne miejsce. tak aby nie przeszkadzać swojemu przyjacielowi. Jeśli jest spokojnie to przeważnie zajmuje zaszczytne miejsce na ramieniu, głowie bądź czubku cylindra Aoyamy. Heiwa jest dość pogodnym zwierzęciem. Lubi być głaskany i często domaga się choć odrobiny uwagi. Charakterystyczną rzeczą dla gołębia jest jego mały czarny krawat, który nosi.

"Huu hu" Tumblr_nl3mfztdml1qkwe6ao1_500
Cynthia
Poznałem ją późną nocą w barze. W sumie nic nie zapowiadało, że dojdzie między nami do jakiejkolwiek interakcji. Dość szybko wlewała w siebie alkohol co zwiastowało tylko jedno. Pewien moczymorda chciał ów panience wyrządzić krzywdę. Nie do końca mi się to spodobało. Tamten dzień był dość spokojny, więc uznałem, że mała bójka będzie niewielką odskocznią. Kiedy już wszystkim się zająłem okazało się, że mam blond włos piękność odwieźć po czym straciła przytomność. Problemem był fakt, że nie miałem pojęcia gdzie. Skończyło się na tym, że przywiozłem ją do siebie. Przespała całą noc, a kiedy rano się obudziła nie miała specjalne ochoty do rozmowy. Zamieniliśmy kilka słów i odprowadziłem ją do samochodu. Zapewne nawet mnie nie zapamięta. W sumie to znam tylko jej imię. Jednak po naszej krótkiej wymianie zdań mogę stwierdzić, że jest to dość charakterna i kapryśna osóbka. Zachowuje się jakby potrafiła doskonale o siebie zadbać... choć trochę w to wątpię...
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: