▲▼
Szukam kogoś na wspólny wypad na trwający event. Krótkie posty, szybka akcja, sporo meksykańskich śmieszków, generalnie Jaime pójdzie tam po to, by się najeść za pół-darmo. Chętnych zapraszam na PW lub telegram, proszę oznaczać Merca. -wink-
Strona 2 z 2 • 1, 2
First topic message reminder :
Z dzisiejszym dniem, pojawią się nowe zasady tego tematu. Mianowicie wszystkie ogłoszenia nieaktualne i te, które zalegają ponad trzy tygodnie będą usuwane, by zachować przejrzystość. Dzięki temu inni userzy będą wiedzieli do kogo w ogóle się zgłaszać, a do kogo nie. Zapamiętajmy więc wszyscy tę jedną prostą zasadę:
Prosimy wszystkich, byście na bieżąco sprawdzali ogłoszenia i zastanowili się dwa razy, czy koniecznie chcecie dodać własne. Może warto napisać do kolegi wyżej, który też kogoś szukał?
Z dzisiejszym dniem, pojawią się nowe zasady tego tematu. Mianowicie wszystkie ogłoszenia nieaktualne i te, które zalegają ponad trzy tygodnie będą usuwane, by zachować przejrzystość. Dzięki temu inni userzy będą wiedzieli do kogo w ogóle się zgłaszać, a do kogo nie. Zapamiętajmy więc wszyscy tę jedną prostą zasadę:
Znalazłeś kogoś do pisania? Usuń swojego posta!
Prosimy wszystkich, byście na bieżąco sprawdzali ogłoszenia i zastanowili się dwa razy, czy koniecznie chcecie dodać własne. Może warto napisać do kolegi wyżej, który też kogoś szukał?
Szukam kogoś, kto przygarnąłby Leilani na jakąś śmieszkową fabułę. Oferuję krindżowe akcje i minę wkurzonej Grety.
/Leilani nieaktualna, ale zapomniałam zedytować zanim się przelogowałam, sorka XD
Szukam kogoś do luźnej fabuły dla Sumire. Miejsce i czas kompletnie nie grają roli, Sumire ma naturalny talent do pakowania się w kłopoty, więc na pewno dorobiłabym jakąś sensowną historię do tego jak znalazła się w środku nocy w czarnej strefie, albo w starym kontenerze. Jeśli więc masz ochotę na odrobinę wholesomewatości (czy ja właśnie wymyśliłam nowe słowo?), to podbij do mnie na telegramie, bo najszybciej zobaczę — @angerymarshmallow. A jeśli nie używasz telegramu, to na priv na tym koncie UwU
Szukam kogoś do luźnej fabuły dla Sumire. Miejsce i czas kompletnie nie grają roli, Sumire ma naturalny talent do pakowania się w kłopoty, więc na pewno dorobiłabym jakąś sensowną historię do tego jak znalazła się w środku nocy w czarnej strefie, albo w starym kontenerze. Jeśli więc masz ochotę na odrobinę wholesomewatości (czy ja właśnie wymyśliłam nowe słowo?), to podbij do mnie na telegramie, bo najszybciej zobaczę — @angerymarshmallow. A jeśli nie używasz telegramu, to na priv na tym koncie UwU
No więc szukam kogoś na fabułę. Kogokolwiek. Zawsze można się dogadać, że postacie już się znają lub po prostu zacząć relację całkiem od zera.
Nieaktualne.
Nieaktualne.
Szukam kogoś kto nie zniechęci się prawie-niemową. Na pocieszenie dodam, że głuchoniemy się z nim dogadał, więc nie jest to niemożliwe! Trzeba tylko oswoić.
Dzień dobry, kto ma czas i pomysł? Przez weekend mogę jeszcze być w innym świecie, ale w niedzielę lub poniedziałek z największą przyjemnością wezmę się do pisania. Proszę o atencję xD
O, Masonowi też przyda się jakaś rozrywka *wink*
O, Masonowi też przyda się jakaś rozrywka *wink*
Bążurr
Eee, no jest epidemia i mi się nudzi, zapraszam, zapewniam niezapomniane doznania.
Eee, no jest epidemia i mi się nudzi, zapraszam, zapewniam niezapomniane doznania.
No dobra chyba pora znaleźć kogoś do pisania, bo fabularnie Berlin stoi w miejscu. Szczególnych preferencji nie mam, byle nie była to osoba nadmiernie energiczna, bo ten zgred za taką nie nadąży(i nie wytrzyma). Oprócz tego zapraszam na prywatne wiadomości, gdzie możemy ustalić ewentualną relację, czy przebieg wydarzeń. :')
Chętnie przygarnę kogoś na wątki z przeszłości albo alternatywne. Chciałbym sprawdzić, jak Nathan zachowywał się kiedy sam był uczniem bądź studentem. Dużo też podróżował po świecie w ostatnich latach, więc akcja może się toczyć w różnych krajach.
AKTUALNE
AKTUALNE
Hola!
Szukam kogoś na wspólny wypad na trwający event. Krótkie posty, szybka akcja, sporo meksykańskich śmieszków, generalnie Jaime pójdzie tam po to, by się najeść za pół-darmo. Chętnych zapraszam na PW lub telegram, proszę oznaczać Merca. -wink-
n i e a k t u a l n e
Chętnie porwę chętną osobę do popisania na fabule! Nie gryzę!
Aktualne
Aktualne
Hewwo, muszę zedrzeć tą rdzę i przyzwyczaić się z powrotem do pisania rp po polsku więc poszukuję chętnych, najlepiej dość aktywnych postaci, które byłyby w stanie zacząć rozmowę z moim cichym dorkiem.
Aktualne
Aktualne
Czołem. Szukam jakiegoś człowieka, który pomoże mi się rozruszać na forum, najlepiej wyrozumiałego w kwestii niespiesznych odpisów. Można łapać tu lub na telegramie.
aktualne
aktualne
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: