▲▼
Chyba za bardzo się z tym zabawiłam.
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Krzyk desperacji [Avatarnia Publiczna]
Sro Wrz 23, 2015 3:53 pm
Sro Wrz 23, 2015 3:53 pm
First topic message reminder :
Widzicie ten radosny tytuł?
Każdy, kto dosłownie płacze nad obrazkiem, nie mogąc go nijak obrobić, może się tu zgłosić, kierując swą prośbę o pomoc w stronę innych użytkowników.
Każdy kto ma dostęp do programu graficznego może wykonać podobne zamówienie, czy nawet swobodnie rzucić parę wolnych do wzięcia avatarów, które obrobił z nudów.
Najlepiej trzymajcie się podstawowego formularza, który wszystko ułatwi. Rzecz jasna, jeśli chcecie dodać coś od siebie - droga wolna. To tylko luźna pomoc.
Widzicie ten radosny tytuł?
Każdy, kto dosłownie płacze nad obrazkiem, nie mogąc go nijak obrobić, może się tu zgłosić, kierując swą prośbę o pomoc w stronę innych użytkowników.
Każdy kto ma dostęp do programu graficznego może wykonać podobne zamówienie, czy nawet swobodnie rzucić parę wolnych do wzięcia avatarów, które obrobił z nudów.
Najlepiej trzymajcie się podstawowego formularza, który wszystko ułatwi. Rzecz jasna, jeśli chcecie dodać coś od siebie - droga wolna. To tylko luźna pomoc.
- Kod:
[b]Napis główny:[/b]
[b]Napis poboczny:[/b]
[b]Link do obrazka:[/b]
[b]Inne:[/b]
No nic - i tak dziękuję! Bardzo mi się podoba, choć nie jest do końca zgodny z moim zamysłem.
Napis główny: Billy
Napis poboczny: I may look calm, but in my head I've killed you three times.
Link do obrazka: O tutaj.
Inne: Bardzo prosiłbym o zmianę koloru prawego oka na taki sam jaki ma lewe. [z czerwonego na szary]
Buzi dla tego kto zrobi. Kto chce buzi?
Napis poboczny: I may look calm, but in my head I've killed you three times.
Link do obrazka: O tutaj.
Inne: Bardzo prosiłbym o zmianę koloru prawego oka na taki sam jaki ma lewe. [z czerwonego na szary]
Buzi dla tego kto zrobi. Kto chce buzi?
Napis główny: -
Napis poboczny: I'm here to take the best of what I'm living and I don't plan on losing it
Link do obrazka: Klik
Inne: Bardzo bym prosił o zmianę koloru oczu na jasnoniebieskie.
Napis poboczny: I'm here to take the best of what I'm living and I don't plan on losing it
Link do obrazka: Klik
Inne: Bardzo bym prosił o zmianę koloru oczu na jasnoniebieskie.
Crimen
Fresh Blood Lost in the City
Re: Krzyk desperacji [Avatarnia Publiczna]
Nie Maj 08, 2016 11:28 pm
Nie Maj 08, 2016 11:28 pm
Napis główny: -
Napis poboczny: you don't match with my book, sorry.
Link do obrazka: Pyk. ♥
Inne: chyba nie mam nic do dodania. poza małym, słodkim: proooszę? ^-^
Napis poboczny: you don't match with my book, sorry.
Link do obrazka: Pyk. ♥
Inne: chyba nie mam nic do dodania. poza małym, słodkim: proooszę? ^-^
Børre Palmer
Wto Maj 10, 2016 10:05 am
Wto Maj 10, 2016 10:05 am
Dzięki wielkie! :^)
Ojeeej, dziękuję!
*buziak w podzięce - tak jak obiecał*
*buziak w podzięce - tak jak obiecał*
Crimen
Sro Maj 11, 2016 12:28 am
Sro Maj 11, 2016 12:28 am
muah, muah, całuję w rączki, dziękuję. :3
Napis główny: Bazyli.
Napis poboczny: Brak.
Link do obrazka: Proszę.
Inne: Zależy mi, aby napis autora widniał na obrazku. Jak będzie przeszkadzać na dole, to proszę go gdzieś przenieść.
Napis poboczny: Brak.
Link do obrazka: Proszę.
Inne: Zależy mi, aby napis autora widniał na obrazku. Jak będzie przeszkadzać na dole, to proszę go gdzieś przenieść.
Najlepsza obróbka na tym forum.
Jak tak patrzę na powyższe, to... to chyba mi się znudziło.
Zapomniałem ramki w ostatnim. Czy ktoś zauważył? A, napis autora.... dodasz też, nie?
Jak tak patrzę na powyższe, to... to chyba mi się znudziło.
Zapomniałem ramki w ostatnim. Czy ktoś zauważył? A, napis autora.... dodasz też, nie?
Jasne, poradzę sobie. Nawet pozwoliłem sobie usunąć denerwujący napis *śmiech* W każdym razie dziękuję ślicznie.
Napis główny: Brak.
Napis poboczny: She's the giggle at a funeral, knows everybody's disapproval.
Link do obrazka: O ten.
Inne: Zależy mi jedynie na tym, żeby się wszystko ładnie ze sobą komponowało. Kolory (chyba, że wersja będzie czarno-biała), ramka, te sprawy. Jeżeli nie wyjdzie z napisem, bez też będzie okej.
Napis poboczny: She's the giggle at a funeral, knows everybody's disapproval.
Link do obrazka: O ten.
Inne: Zależy mi jedynie na tym, żeby się wszystko ładnie ze sobą komponowało. Kolory (chyba, że wersja będzie czarno-biała), ramka, te sprawy. Jeżeli nie wyjdzie z napisem, bez też będzie okej.
Børre Palmer
Pon Maj 16, 2016 10:03 pm
Pon Maj 16, 2016 10:03 pm
Chyba za bardzo się z tym zabawiłam.
Hm, przeróbka sama w sobie bardzo fajna, szczerze, ale chyba nie do końca o to mi chodziło. Wybredna jestem, przepraszam. Za mało sprecyzowałam - widziałabym to jakoś bardziej minimalistycznie. Może nieco mniej kolorów? I gdyby postać była wyśrodkowana, to już w ogóle byłoby cacy, o.
Pozwolenia na tym forum: