Riverdale City News
Riverdale City News
Fresh Blood Lost in the City
RCN 24/7
Sob Cze 06, 2020 2:23 pm

Riverdale City News Official FP
About Us
Contact
Recent Info

Chcesz skomentować post RCN?
Poniżej znajdziecie prosty kod, który umożliwi wam dodanie swojej opinii. Pamiętajcie proszę, że w przeciwieństwie do Instagramów pod RCN wypowiadacie się ze swoich kont Facebookowych, nicki muszą być więc waszym imieniem i nazwiskiem (bądź nazwą Fanpage'a, jeśli wasza postać takowego prowadzi).

Kod:
<table><tr><td><div style="background: #e9ebee; font-size: 11px; color: #1d2129; border-radius: 20px 20px 20px 20px; padding: 10px;">[color=#4267b2][b]IMIĘ I NAZWISKO[/b] [/color] Tekst komentarza.
</div></td></tr></table>
Riverdale City News
Riverdale City News
Re: RCN 24/7
Sob Cze 06, 2020 6:28 pm
Riverdale City News
June 6 at 3:00 PM
Paka dla zwierzaka

W dniach od 16 czerwca do 23 czerwca odbędzie się wielka zbiórka na rzecz schroniska w Riverdale City. Mile widziane są puszki z karmą, zabawki, koce, transportery czy nawet stare poduszki. Zwierzaki bardzo ucieszą się z każdego prezentu. Schronisko przyjmie także datki w formie pieniężnej i każde ręce gotowe do pracy.
Wolontariuszy zawsze brakuje, więc jeśli z jakiegoś powodu nie możesz sobie pozwolić na domowego pupila to dlaczego by nie wpaść do schroniska by wygłaskać małe puchate kotki czy też wyprowadzić psy na spacer? Oprócz dachu nad głową i jedzenia potrzebują przede wszystkim ludzi.

Organizatorzy i pomysłodawcy: Schronisko Riverdale City, Urząd Miasta Riverdale City, N. J. Addams i inni.

Nathan J. Addams and 2K others

Anna Wiliams Cieszę się, że ktoś zainteresował się tematem. Na wolontariat nie mam obecnie czasu, ale jakąś karmę na pewno przyniosę.
John Andersen Kurcze, nawet nie wiedziałem, że nadal mamy schronisko w mieście.
Alex Hamilton Łapki w górę kto idzie!
[MG] Nathan Addams
[MG] Nathan Addams
Sob Cze 06, 2020 6:32 pm
Nathan J. Addams Jakie kochane maleństwa na zdjęciu. <3 Mam nadzieję, że zarówno one, jak i wiele innych zwierzaków znajdzie nowe domy przy okazji tej akcji. Byle tylko na stałe.
Tyler Donovan
Tyler Donovan
Sob Cze 06, 2020 11:39 pm
Tyler Donovan O ty w kredens, ostatnio myślałem, czy nie zaadoptować sobie jakiegoś włochatego kumpla. Może coś bym podrzucił dla maluchów i przy okazji się rozejrzał.
Mercury Black
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Nie Cze 07, 2020 1:29 am
Mercury K. Black Martwiłem się, że akcja w tym roku się nie odbędzie. Standardowo prosiłbym o kontakt w wiadomości prywatnej, by ustalić dokładny termin odbioru naszej paczki. Przyda się sporo chętnych rąk do pomocy.
Mary Sue
Mary Sue
Nie Cze 07, 2020 4:32 pm
Mary Sue Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, że szukają ludzi na wolontariat, bo już dawno bym się zgłosiła. W zbiórce nie dam rady uczestniczyć, ale na pewno odwiedzę schronisko w późniejszym terminie. Trzymam za was kciuki i przesyłam buziaki zwierzakom. <3
[MG] Nathan Addams
[MG] Nathan Addams
Nie Cze 07, 2020 4:37 pm
Tyler Donovan napisał:
Tyler Donovan O ty w kredens, ostatnio myślałem, czy nie zaadoptować sobie jakiegoś włochatego kumpla. Może coś bym podrzucił dla maluchów i przy okazji się rozejrzał.
Nathan J. Addams Serdecznie polecam. Zarówno wolontariusze jak i pracownicy chętnie pomogą w wyborze, a także z formalnościami. Sam niedawno adoptowałem u nich kociaka, więc wiem, co mówię.
Neil Arrowood
Neil Arrowood
The Wolf Rookie (Ω)
Nie Cze 07, 2020 7:22 pm
Neil Arrowood Szkoda, że nie mogę adoptować żadnego zwierzaka. Ale przynajmniej będę mógł się dołożyć do zbiórki.
Riverdale City News
Riverdale City News
Czw Cze 11, 2020 7:06 pm
Riverdale City News
June 11 at 5:00 PM
Riverdale City ciągle się rozwija i ściąga do siebie inwestorów z całego świata. Czyżby do grona naszych znamienitych rodów miała w najbliższym czasie dołączyć rodzina również z Wielkiej Brytanii?
Według naszych potwierdzonych źródeł, w centrum miasta ma niebawem powstać konkurencja dla znanego hotelu Maison en Marbre - drugi w Kanadzie punkt należący do sieci Hoteli Addamsów rozsianych po całym świecie. Jeśli plany nie ulegną zmianie, będzie on osobiście zarządzany przez głównego dziedzica fortuny - Naberiusa Addamsa. Jak się również dowiedzieliśmy, młodszy z dziedziców - Nathan Addams - zamieszkuje Riverdale City już od paru miesięcy, jednak ten wybrał posadę nauczyciela w naszej wspaniałej szkole Riverdale High School.
Czy nasze miasto przyciągnie do siebie więcej ciekawych osobowości? Na pewno! A my z pewnością pierwsi was o tym poinformujemy.

John Doe and 560 others

[MG] Nathan Addams
[MG] Nathan Addams
Czw Cze 11, 2020 8:56 pm
Nathan J. Addams Naberius zasugerował wam napisanie tego artykułu?
Riverdale City News
Riverdale City News
Wto Cze 16, 2020 1:34 pm
Riverdale City News
June 16 at 1:24 PM
PAKA DLA ZWIERZAKA JUŻ RUSZYŁA!

Drodzy mieszkańcy, pamiętacie nasz wpis o nadchodzącej wielkiej zbiórce na rzecz schroniska w Riverdale City? Z przyjemnością informujemy, że akcja oficjalnie się rozpoczęła i potrwa od dziś do 23 czerwca br. Czego najbardziej potrzebują?
► Karmy we wszelkiej formie, najlepiej z jak najdłuższym terminem ważności;
► Zabawek;
► Koców, poszewek, starych poduszek, wszystkiego co nada się do wyścielenia legowisk dla pupili;
► Transporterów;
► Dotacji w jakichkolwiek formach. Liczy się każdy dolar!
I oczywiście... wolontariuszy! Nie możesz mieć własnego zwierzęcia, a zawsze o nim marzyłeś? Porozmawiaj z pracownikami schroniska, być może okaże się że mają dla ciebie idealną ofertę na spędzenie nieco czasu z futrzakami.

Widzimy się na miejscu?

3.9K

Steven Whitelaw Chcę jeszcze tylko powiedzieć, że zawiesiliśmy przed schroniskiem wielki banner, który pomoże wam zlokalizować dokładne miejsce zbiórki!
Susie Bloom Potwierdzam, banner jest gigantyczny.
Alex Hamilton Jak obiecałem, tak też robię - jutro wpadam ze swoją paczką!
Mercury Black
Mercury Black
Wto Cze 16, 2020 2:25 pm
Mercury K. Black Sheridan Paige Dziś o 18?
Sheridan Kenneth Paige
Sheridan Kenneth Paige
The Writers Alter Universe
Wto Cze 16, 2020 2:29 pm
Sheridan Paige Mercury K. Black wsiadam w pejczmobil i jadę╰(*´︶`*)╯♡
Mercury Black
Mercury Black
Wto Cze 16, 2020 2:34 pm
Mercury K. Black Sheridan Paige Może uda mi się zgarnąć Saturn K. Black. Chyba, że znowu będzie coś jęczał o zaliczeniach i braku czasu.
Saturn Kyrin Black
Saturn Kyrin Black
Wto Cze 16, 2020 2:35 pm
Saturn K. Black Mercury K. Black Sam będziesz jęczał. Przyjdę.
Sponsored content
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: