▲▼
Tyleeer!
Tyler, kochanie ty moje. Posiadaczu najmarniejszejszego mięśnia brzuchatego łydki...
Tęskniłeś za Kaktusową Panną?
Bo za Tobą to tylko Krümelchen tęskni
Ale nie o tym~. Moich rodziców nie ma w weekend, a ja nabyłam nowych ciekawych umiejętności na studiach! Chcesz je przetestować?
Dziunia, od mojego brzucha to wiesz. ://
Pogłaszcz ode mnie Szwaba, też za nim tęsknię.
To brzmi jakby te umiejętności były czymś, na co powiedziałbym "tmi", więc mam nadzieję, że zaraz pękniesz mi tę bańkę dwuznaczności.
Esther Lilosa Ouellet
Fresh Blood Lost in the City
Re: [MESSENGER] ESTHER/TYLER
Sob Mar 21, 2020 11:03 am
Sob Mar 21, 2020 11:03 am
Akurat brzuch to ty masz ładny~
Już wygłaskana. Bo to ona, wiesz.
Czy ja kiedykolwiek ci coś pękałam? :)) Będzie ci baaaaaardzo dobrze i przyjemnie, tyle mogę zapewnić :bheart:
Kot to kot, ja mu nigdzie nie zaglądam, więc dla mnie to on.
...TMI.
Zobaczę doe, w teorii gram z Copper Skunkiem, bo im się gitarzysta wykruszył na parę dni, więc wujek Tyler na ratunek, a oni nadal nie zrobili żadnej próby, więc cholera wie, czy nie zrobią jakiejś przez całą sobotę. Ech.
Esther Lilosa Ouellet
Sob Mar 21, 2020 2:49 pm
Sob Mar 21, 2020 2:49 pm
:bheart:
No to niech się organizują, bo netflix stygnie, a ze świeczek ulatuje zapach.
A jak ja będę niezadowolona, to wiesz jak to się skończy? T-R-A-G-I-C-Z-N-I-E. Więc ich tam pośpiesz, inaczej znajdę kogoś innego, do ćwiczenia~
Mam bogatą historię zawodzenia Cię jeśli chodzi o spotkania, a jeszcze mnie nie zabiłaś, więc nie wiem, czy tak tragicznie.
Pogadam z nimi, ale poszukałbym kogoś w zapasie na Twoim miejscu. Najwyżej wpadnę jako drugi czy tam żeby pogadać. Jestem pewien, że masz miliard znajomych jęczących, że chcą usług za darmo. Jak w każdej branży. XD
Esther Lilosa Ouellet
Sob Mar 21, 2020 3:11 pm
Sob Mar 21, 2020 3:11 pm
Jeszcze to dobre określenie. Muszę się zastanowić na tym kochanieńki
I o nie, nie. Z Tobą Donovan mogę się spotkać co najwyżej sam na sam. Co by nie gorszyć młodzieży
Ale już odpalam swoją sieć znajomych, aby ich wypytywać. Może ktoś mniej będzie opierać się mojemu urokowi
Sry, wolę tomboye.
Oslo pomijam, że znając Ciebie, to lubisz urozmaicać sobie wszystko kaktusami w grze, więc ja spasuję, szanuję swoje ciałko.
Esther Lilosa Ouellet
Sob Mar 21, 2020 8:10 pm
Sob Mar 21, 2020 8:10 pm
A ja wolę cycki i nie wybrzydzam *brecht*
Akupunktury mnie jeszcze nie uczyli na studiach, więc moje kaktusy się nie przydadzą... raczej. Marudny jesteś
Oto ja, niszczyciel uśmiechu, Tyler Grumpy. Cholera wie, jakie wy tam macie na tych studiach fizjoterapskie kinki. U nas niektórzy recytują laskom kodeks karny i uważają to za "mówienie brzydko".
Zastanawia mnie, kiedy do nich dotrze, że te dziunie wytrzymują to tylko dla ich przyszłych wypłat.
Aż mi się podniosło. Daj mi kota, plz, bo rzygnę. XD
Esther Lilosa Ouellet
Nie Mar 22, 2020 2:36 pm
Nie Mar 22, 2020 2:36 pm
CZY TY MNIE KINKSHAMINGUJESZ?
Nie no, chwalimy swoje mięśnie pośladkowe i dzucamy zboczonymi żartami. Nie wiem czy zrobiłam się bardziej zboczona na tych studiach, czy poszłam na nie, bo jestem zboczona :thinking:
[TUTAJ WYOBRAŹ SOBIE, ŻE RUDA MAŁA KICIA SIĘ TURLA] Prosz :*
Ja Cię nie szejmuję, tylko snuję domysły. Ale zaraz mogę zacząć, rany, sądziłem, że tylko u mnie ludzie są zrąbani.
O, i to jest kot, którego mogę wychowywać na mordercę.
Zobacz czy reaguje na "achtung!" wyciągnięciem karabinu i ostrzeliwaniem ludzi, bo jak nie, to mamy sporo do nadrobienia.
Pozwolenia na tym forum: