▲▼
Sheridan Kenneth Paige
The Writers Alter Universe
[MESSENGER] MERCURY/SHERIDAN
Pon Sty 20, 2020 8:59 am
Pon Sty 20, 2020 8:59 am
:U
Tak że no, jak mówiłam. Po prostu się zmartwiłam, ale wolę, żebyś sobie jednak odpoczywał, a nie ze mną latał w weekend!
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Re: [MESSENGER] MERCURY/SHERIDAN
Pon Sty 20, 2020 9:02 am
Pon Sty 20, 2020 9:02 am
A co u ciebie? Moje kontakty sprzedały mi informację, że udzielałaś wywiadu.
Sheridan Kenneth Paige
Pon Sty 20, 2020 9:10 am
Pon Sty 20, 2020 9:10 am
Cooo, jakie kontakty, powiedziałam o tym jednej osobie i jeśli się znacie, to skisnę xD
Ewentualnie jakiś człowiek ze studia mnie sprzedał, hisss xD Ale no, to nic wielkiego, coś tam pobełkotałam dla Geniusa. A poza tym to sama mam coraz mniej przerw, ale ogarniam xD Po prostu za leniwa jestem na bycie produktywną cały tydzień
Więc podziwiam, że jeszcze nie wykitowałeś. A jak nie masz czasu czegoś ogarnąć, to wystarczy słowo, a wyręczę Twoich kamerdynerów dwa razy szybciej niż oni to załatwią *dyg*
Mercury Black
Pon Sty 20, 2020 9:56 am
Pon Sty 20, 2020 9:56 am
Nie wiem o kim myślisz, ale nie sprzedam mojego informatora. Tak czy inaczej pamiętaj, że wpływy Blacków sięgają wszędzie, ha.
Spokojnie, kamerdynerzy dają radę. Wygląda jednak na to, że przeprowadzka kompletnie nie wchodzi na ten moment w grę, więc będę się jeszcze użerał z macochą przez bardzo długi czas.
Sheridan Kenneth Paige
Pon Sty 20, 2020 10:22 am
Pon Sty 20, 2020 10:22 am
To ja się w takim razie boję o to, co jeszcze o mnie wiesz, czego nikt nie powinien :UUU
Nie wiesz o znamieniu, co nie? :'/ I o ciastkowym zeszycie?
Cooo, jak to nie możesz się wynieść D: Chodzi o zajmowanie się zwierzorami? Bo no nie wierzę, żeby pieniądze były tu problemem.
Sheridan Kenneth Paige
Pią Sty 24, 2020 8:43 pm
Pią Sty 24, 2020 8:43 pm
Ej, słucham sobie ostatnio jakichś k-popów dla inspiracji i nie umiałam ogarnąć jednego słowa, no i ogarniam sobie tłumaczenie co nie.
I jak zgadniesz co to to dam Ci herbatki
Gaja ze mną do łóżka ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mercury Black
Pią Sty 24, 2020 10:05 pm
Pią Sty 24, 2020 10:05 pm
뭐하는거야? 난 네 오빠가 자고있어.
Nie mogę się wynieść przez sprawy rodzinne.
Zarówno czysto skupiające się na relacjach, jak i ze względu na dziedziczenie majątku... szkoda gadać.
Sheridan Kenneth Paige
Pią Sty 24, 2020 10:13 pm
Pią Sty 24, 2020 10:13 pm
oooo: Ty znasz koreański? Żartowałam tylko, bruh. xD
Nie żebyś nie był najprzystojniejszym planetarnym chłopcem jakiego znam, no ale wiesz
Ugh... wiesz, jak będziesz kiedykolwiek chciał zwiać na parę dni, bo będą Cię męczyć, a w hotelu Cię namierzą, to przeprowadzam się do mieszkania z drugą sypialnią, zapraszam kiedykolwiek xD
Pozwolenia na tym forum: