Anonymous
Gość
Gość
twitch.tv/deer_bambi
Wto Lis 13, 2018 7:47 pm
deer_bambi
Filmy
Wydarzenia

Czat Transmisji

Witaj w pokoju rozmów!

deer_bambi   Hej! Skoro już trafiliście na mój kanał, byłoby super gdybyście go zasubskrybowali. O każdej porze dnia i nocy możecie zadawać pytania wszelkiego rodzaju, choć bardzo proszę o zachowanie kultury i nie spamowanie linkami. Osoby nie stosujące się do moich próśb będą banowane przez moderatora.

Kod wiadomości dla subskrybujących:
Spoiler:

Kod wiadomości dla niesubskrybujących:
Spoiler:
Kakuei Fuse-Liang
Kakuei Fuse-Liang
Fresh Blood Lost in the City
Re: twitch.tv/deer_bambi
Pią Lis 16, 2018 6:47 pm
deer_bambi
Filmy
Wydarzenia

Czat Transmisji

Witaj w pokoju rozmów!

Fuse Hej, jestem ciekaw co tutaj będzie się działo. Związku z ciekawości za subskrybowałem twój profil

Subskrybujesz
Anonymous
Gość
Gość
Pon Lis 26, 2018 11:12 am
deer_bambi
Filmy
Wydarzenia

Czat Transmisji

Witaj w pokoju rozmów!

Fuse  Hej, jestem ciekaw co tutaj będzie się działo. Związku z ciekawości za subskrybowałem twój profil

deer_bambi  Wow, dzięki Fuse! Mam nadzieję, że już niedługo uda mi się opublikować coś fajnego. Jeśli masz jakiekolwiek pomysły na to co chciałbyś zobaczyć, nie bój się - zostaw mi komentarz, na pewno wezmę go pod uwagę!

Kakuei Fuse-Liang
Kakuei Fuse-Liang
Fresh Blood Lost in the City
Pią Lis 30, 2018 5:51 pm
deer_bambi
Filmy
Wydarzenia

Czat Transmisji

Witaj w pokoju rozmów!

deer_bambi  Wow, dzięki Fuse! Mam nadzieję, że już niedługo uda mi się opublikować coś fajnego. Jeśli masz jakiekolwiek pomysły na to co chciałbyś zobaczyć, nie bój się - zostaw mi komentarz, na pewno wezmę go pod uwagę!

Fuse Nie ma za co c: Właśnie czekam, aż się tutaj coś pojawi interesującego, a do tego czasu możemy zadowolić się rozmową. Um... Jeszcze nie miałem takiej okazji, aby radzić albo dawać pomysły komuś, co mógłby opublikować. Hmmm, możesz dać jakieś ciekawe zdjęcie z podpisem albo podzielić się jakimś wydarzeniem, które ciebie spotkało?... N-Naprawdę nie mam konkretnego pomysłu. W ogóle zaskoczyłeś mnie tym.  

Subskrybujesz
Sponsored content
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: