▲▼
@Fuse
@Fuse
@Dan
@Fuse
@Dan
@Fuse
@Dan
@Fuse
@Dan
@Fuse
@Dan
@Fuse
@Dan
@Fuse
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
@Fuse
Hej~ Co tam u Ciebie słychać?...
Dante James Castlecrow
Fresh Blood Lost in the City
Re: [Private Chatroom] Chat
Nie Maj 27, 2018 7:16 pm
Nie Maj 27, 2018 7:16 pm
@Dan
Witaj również, a u mnie dobrze właśnie skończyłem czytać książkę, co u Ciebie słychać?
@Fuse
U mnie, również dobrze. Aktualnie pije teraz kawę. Um... Staram się jakoś zrelaksować, ale to mi nie wychodzi ><
Dante James Castlecrow
Nie Maj 27, 2018 7:33 pm
Nie Maj 27, 2018 7:33 pm
@Dan
No ja akurat wypiłem przed chwilą kawę, ale muszę zaraz go umyć. A co się dzieje, że nie możesz zrelaksować się? Może powinieneś posłuchać spokojnej muzyki, bo na ogół pomaga.
@Fuse
Ach... Nie wiem jak to ująć w słowa... W moim życiu dużo się wydarzyło i w ogóle. W sumie... To dawno muzyki nie słuchałem ;;;
Dante James Castlecrow
Nie Maj 27, 2018 7:44 pm
Nie Maj 27, 2018 7:44 pm
@Dan
No rozumiem, jeśli chcesz możesz mi opowiedzieć o swoich problemach, chętnie Cię wysłucham. A może spróbuję Ci pomóc. Muzyka naprawdę jest dobrym wyborem, na trudne dni.
@Fuse
Tylko... Jaka muzyka... To jest trochę długa historia, więc znudzisz się tym i mnie olejesz...
Dante James Castlecrow
Nie Maj 27, 2018 7:56 pm
Nie Maj 27, 2018 7:56 pm
@Dan
Jeśli chodzi o muzykę to relaksujacą Ci polecam. A jeśli chodzi o wysłuchanie to nigdy nie olewam osób, którym pomagam, dlatego nie dramatyzuj mi tu i opowiadaj. Nudzić? No chyba sobie ze mnie żartujesz... chyba.
@Fuse
.____. Wydaje mi się że to miasto mnie zjadło... Na początku byłem optymistycznych wszystkiego. Nawet tego z kim zamieszkam w Akademiku... Poznałem jednego kolegę... A później zostaliśmy przyjaciółmi... Po paru dniach zniknął nic nie mówiąc... Związku z tym zostałem za w pokoju i przez bardzo długi czas z niego nie wychodziłem. Przestałem cokolwiek jeść, tylko w nocy wymykałem się do kuchni po wodę i to wszystko...
Dante James Castlecrow
Nie Maj 27, 2018 8:28 pm
Nie Maj 27, 2018 8:28 pm
@Dan
To niemiłe z jego strony, że nie dał Ci żadnego znaku życia. Najwyraźniej nie był wart jeśli chodzi o taką relację. Przyjaciół tak naprawdę spotyka się w biedzie, a tacy nie zostawiają od tak. Moim zdaniem powinieneś przełamać się i wychodzić na zewnątrz chcąc spotkać nowych ludzi. Szkoda dnia na załamywanie się, w dodatku powinieneś dbać o siebie. Po tym co piszesz mi to myślę, że powinieneś w końcu zacząć w końcu jeść. A może tak mówimy się gdzieś do restauracji? Co o tym sądzisz?
@Fuse
Znaczy... Ja już parę razy wyszedłem na zewnątrz i nie było aż tak źle, ale czułem... Czułem się obco w tym mieście... Um... Staram się coś jeść, ale to mi nie wychodzi. Wydaje mi się, że nie umiem jeść, tylko pije różne napoje i to wszystko. Um...? To nie jest może za wcześnie na takie umawianie się? Bo szczerze to mnie prawie nie znasz i tylko opowiedziałem Tobie tą historyjkę o moim problemie. Albo... Albo robisz sobie ze mnie żarty, bo założyłeś się z kumplami o coś...
Dante James Castlecrow
Nie Maj 27, 2018 9:18 pm
Nie Maj 27, 2018 9:18 pm
@Dan
Hmm to moim zdaniem robiąc drobne kroki to dojdziesz do sukcesu wracając w końcu do normy. Jeśli chcesz mogę Ci ułożyć dietę żywieniową żebyś mógł później normalnie jeść. Jeśli chodzi o spotkanie to żaden żart, w dodatku nie jestem typem faceta który zakładałby się z kolegami. Ja niedawno wróciłem z zagranicy więc nie pasuje co napisałeś poniżej. Ale tak jak mówię lubię pomagać, a poznawanie innych powinno być codziennością dla Ciebie. Dlatego zaproponowałem owe spotkanie pomiędzy nami, żebyś mógł otworzyć się na ludzi.
@Fuse
Um... To co napisałeś to... Masz całkowitą rację... Może zbyt pochopnie ciebie oceniłem. W takim razie możemy się spotkać... A co do diety to możemy uzgodnić na spotkaniu...
Dante James Castlecrow
Nie Maj 27, 2018 9:47 pm
Nie Maj 27, 2018 9:47 pm
@Dan
A no widzisz. To mi powiedz którego dnia Ci pasuje żeby odbyło się nasze spotkanie i jeśli chcesz możesz wybrać miejsce gdzie często chodzisz, a potem możemy pójść coś zjeść. Dobrze jeśli chodzi o dietę.
@Fuse
Um... Pasuje mi trzydziesty maj, aby się spotkać. A co do miejsca to nie mam "ulubionego", bo wcześniej pisałem, że przez rok nie wychodziłem na zewnątrz.
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: